Şimdi Ara

2.2.1 EKLENDİ !!iPhone Renkli Operatör Logoları 2G VE 3G 2.2 DE DENENDİ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
13.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightShade35

2.2.1 dede çalışırmı ?

5 mesaj yukarı bakarsan görürsün
  • Resimli isteyenler için kendi teLefonumdan qörüntü;

2.2.1 EKLENDİ !!iPhone Renkli Operatör Logoları 2G VE 3G 2.2 DE DENENDİ.

Konuyu açan arkadaşa teşekkürler..

Telefonum 2G 8 GB ve Jailbreak+unlock v2.2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CsNqVa -- 6 Şubat 2009; 12:55:22 >
  • ben teşekkür ederim güle güle kullan.
  • 2.2 de sorunsuz yaptıgım şey 2.2.1 de yapamıyorum pff yardımcı olabilicek varmı
  • olmadımı ? sorun nedir.
    quote:

Orjinalden alıntı: -JuDgE-

2.2 de sorunsuz yaptıgım şey 2.2.1 de yapamıyorum pff yardımcı olabilicek varmı
  • denilen herşeyi yaptım fakat hala olmuyor geçen sefer yaptıgımla aynı işlemi yapmama ragmen cevap alamıyorum
  • makeitmine programı ile hallettim
  • bende iPhone PC Suite ile iki defa denedim olmadı. make it mine nedir arkadaşım ?
  • 2.2.1 DE EKLENDİ arkadalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

2.2.1 DE EKLENDİ arkadalar.

Hocam peki o logo yerine istediğimiz bir yazı yazdırabilirmiyiz yani şartları neler boyut vs varmı ???
  • saol ya suprsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaDCoD

quote:

2.2.1 DE EKLENDİ arkadalar.

Hocam peki o logo yerine istediğimiz bir yazı yazdırabilirmiyiz yani şartları neler boyut vs varmı ???

Cydia'da bir Mekeltmine adında program var, istediğin herşeyi yazabiliyorsun. ben adımı yazdım, ama geri dönüşünü bilmiyorum. Yani logo v.s. ne yüklersem yükleyeyim değişmiyor. Bilen varsa yardım ederse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 14 Şubat 2009; 19:54:45 >
  • ugur31 program adı makeitmine (benim yap ) ve geri dönüşü cok basit kullandıgın operatörün adını yazarsan düzelir
  • Ben aynen yaptım kapattım açtım hiçbirşey değişmedi Vodafone yapan yok heralde ?
  • Vodafone da sorun var sanırım kimsede yapamamış yapan birisi resim eklesin veya vodafone u kaldırım boşuna heveslendik
  • 2.2.1 için yasal telefonu jb yaptım, burada anlatıldığı gibi kalsörleri kopyaladım ama nafile, arkadaşlar bir el atın neden olmuyor bende???? Turkselim bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 17 Şubat 2009; 13:20:53 >
  • 2.2 kullananlar için tekrar veriyorum

http://rapidxxxxxxxshare.com/files/133375351/sebeke.rar.html tıkla indir aradaki xxx leri sil

daha sonra icinden cikan tum dosyalari /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/ icine winscp yardimiyla atin, daha sonra cydia dan make it mine isimli programi indirin, programi actiktan sonra buyuk harflerle operatorunuzun ismini yazarak sol ust kosedeki carrier i tiklayin ve telefonunuzu kapatip acin operator logonuz gelicek, eger iphone nunuzun ust kisminda bulununan saat kisminda ise saat degil de sizin istediginiz bisey yazsin isterseniz ayni bosluga istediginizi yazip sag ust kosedeki banner kismina tiklayin

dgkn ye teşekkürler. ingilizanahtarindan.

İphone 2.2.1 FW için Şebeke Logosunu Kullanabilmek?
    Önce

http://rapidXXXXXXXshare.com/files/133375351/sebeke.rar.html dosyasını indirin

Sonra

/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/ içine winscp yardimiyla atin...

ve kullanmaya başlayın

Yapamıyan Pm atsın yardım ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 17 Şubat 2009; 18:27:41 >

•  2.2.1 EKLENDİ !!iPhone Renkli Operatör Logoları 2G VE 3G 2.2 DE DENENDİ.
    Buyrun buda vodafone kullanan bir arkadaşımzın ekranı ingilizanahtarindan.
  • quote:

2.2 kullananlar için tekrar veriyorum

http://rapidxxxxxxxshare.com/files/133375351/sebeke.rar.html tıkla indir aradaki xxx leri sil

daha sonra icinden cikan tum dosyalari /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/ icine winscp yardimiyla atin, daha sonra cydia dan make it mine isimli programi indirin, programi actiktan sonra buyuk harflerle operatorunuzun ismini yazarak sol ust kosedeki carrier i tiklayin ve telefonunuzu kapatip acin operator logonuz gelicek, eger iphone nunuzun ust kisminda bulununan saat kisminda ise saat degil de sizin istediginiz bisey yazsin isterseniz ayni bosluga istediginizi yazip sag ust kosedeki banner kismina tiklayin

dgkn ye teşekkürler. ingilizanahtarindan.

İphone 2.2.1 FW için Şebeke Logosunu Kullanabilmek?
    Önce

http://rapidXXXXXXXshare.com/files/133375351/sebeke.rar.html dosyasını indirin

Sonra

/System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle/ içine winscp yardimiyla atin...

ve kullanmaya başlayın

Yapamıyan Pm atsın yardım ederim
    oldu ustad megerse buyukharf yazmak lazimmis tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.