Şimdi Ara

2*1 gb 533 mhz 2*512 mb 800 mhz oc olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben geil veya gskill marka 800 mhz lik ram almayı düşünüyorum ama elimde de 2*1 Gb twinmoss 533mgz ram var bu almak istediğim ram lerin 2*1 Gb'a param yetmiyor 2 GB olan ram lerimi de 1 Gb yapmak istemiyorum amacım oc yapmak bu 2 gb ramlerin üstüne 2 adet 512 mhz ram taksam oc yapabilirmiyim? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyprusboy -- 16 Mayıs 2007; 1:50:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cyprusboy

Arkadaşlar ben geil veya gskill marka 800 mhz lik ram almayı düşünüyorum ama elimde de 2*1 Gb twinmoss 533mgz ram var bu almak istediğim ram lerin 2*1 Gb'a param yetmiyor 2 GB olan ram lerimi de 1 Gb yapmak istemiyorum amacım oc yapmak bu 2 gb ramlerin üstüne 2 adet 512 mhz ram taksam oc yapabilirmiyim? Teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla elindeki 533 mhzlik ramlerin üstüne 800 mhz ram takviye edersen almış olduğun 800 mhz ramler de 533 mhzde çalışır. İllaki 800 mhz olsun diyosan elindeki 533 lük ramleri satıp 800 mhz ram alabilirsin. Aman bence gerek yok zaten 2 Gb ramin var elinde ve o ramleri oc. ile 750 mhz lere çekebilirsin. Ben şuanda elimdeki 1 Gb Kingston 533 mhz ramimi günlük 774 mhzde kullanıyorum 2.1 volt vererek. Yinede sen bilirsin. Birde aynı marka olmadığında ramlerin mavi ekran sorunu yaşayabilirsin... Bu da bi ihtimaldir...

Saygılar hocammm

• Hocam eyvallah saol bilgiler için bende oc sorunu vardı ve ramlerden olduğunu düşünüyordum fakat şu anda voltaj vererek 2.8 Ghz e çektim o zaman hiç gerek yok boşuna sıkışmama Yardım için saol. Saygılar.
  • sende saol kardeş ne demek. bak keyfine... o ramler 750-800 arası yapar. 533 olduğuna bakma sen. 2.1 volt verebilirsin kormadan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.