Şimdi Ara

2.1.0 Hyjal Dagı Archimonde Vs Curse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hyjal dağı final boss kill jaden olcaktı yanında bide manyka olurdu

• Archimonde her zaman favori Warcraft karakterimdir !!

Tremble mortals, and despair, doom has come to this world
  • bizim serverın en piskopat adamları bunlar işte.. hayranım adamların oyunculuklarına
  • no lifer :D
  • nasıl yaa nerde bu adam şimdi ???
  • Cavern of Time de :) Aslında ölü bildiğimiz gibi ama zaman tünelinde savaşma imkanımız var.
  • Aslında Nihilum, Death and Taxes vb. guildler no lifer deildir. Neden;

Adamlar 5 kişilige sırf canları sıkılıyor diye girer. Yoksa adamlar tüm Zindanları yapıyorlar. 5 kişiliklerden alıncak itemlardan daha iyilerini alıyorlar. O yüzden pek bi atraksiyonları yok. Ha bi arada BG premade yapıyorlar. Başka da oyundan aldıkları bi zevk yok ki. Yani raid yapıyorlar adamlar. Sonra çıkıyorlar. Kız arkadaşları ile istedikleri yere, ya da arkadaşları ile içmeye falan istedikleri şekilde gidecek zamanları oluyor.

Yani pek te adamlara No Lifer gözüyle bakmak yanlış oluyor. Ya da ben yanlışım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACT1-2-3 COLLECTOR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: De1cide

Aslında Nihilum, Death and Taxes vb. guildler no lifer deildir. Neden;

Adamlar 5 kişilige sırf canları sıkılıyor diye girer. Yoksa adamlar tüm Zindanları yapıyorlar. 5 kişiliklerden alıncak itemlardan daha iyilerini alıyorlar. O yüzden pek bi atraksiyonları yok. Ha bi arada BG premade yapıyorlar. Başka da oyundan aldıkları bi zevk yok ki. Yani raid yapıyorlar adamlar. Sonra çıkıyorlar. Kız arkadaşları ile istedikleri yere, ya da arkadaşları ile içmeye falan istedikleri şekilde gidecek zamanları oluyor.

Yani pek te adamlara No Lifer gözüyle bakmak yanlış oluyor. Ya da ben yanlışım..

Nihilumun Application şartlarına bir göz at, ya da bakmışındır zaten. Öncelikle deli gibi gear'a sahip olman lazım zaten bu bir ömür törpüsü.
    Yine raidler 12 saat sürebiliyor, sabırlı mısınız diyorlar ? :S 12 saat raid yapan adam 4-5 saat de onun consumable'ini farmlar :P
    Kız arkadaşları var mı bir sormak lazım önceden :D

• Abi hayır 10 saat raid yapmışlıgım varda bu da her gün deil ki.. Ne bileyim örnegin The Eye a gittiklerinde 12 saat sürer ama farm yerleri o kadar yapmaz be. O günlerde de erkenden çıkar gezinirler işte..

Hmm haklısın.. Hatta belki arkadaşları bile yoktur. ''Hey Mike içmeye gidiyoz, geliyon mu?'' ''Dur dur Joe, bak pyroblast ım mob a resistledi, ztn tank ta öldü bak priestlarda yatıyor, wipe yedik kesin.. Siz bensiz gidin, guild in bu mage e ihtiyacı var..'', ''HÖ? HA? WHATTA FUCK ARE YOU TALKING ABOUT? UHM, NEVERMIND''.. Ve bu 10 kez daha tekrarlanınca arkadaşlar da aramaz bi daha..

Evet haklısın, NO LIFER Bu manyaklar ^^ .
  • all damage taken by %50 omfg
  • video vermiştim ama yakından göremiyenler için bi kaç oyun içi resim çektim umarım hoşunuza gider

illidian ve ben

archimonde ve ben :P

medivh ile archi yanyana

archi ve efendisi sargarescık

kiljaden ile archi yanyana

arkadaşlar normalde bu resimlerdeki gördüğünüz herşey oyunun dbc sinde var ve ben bu dbc bilgilerinden yararlanarak hem spawn edip hemde morph liyebildim gösterdiğim ss lerdeki herşeyi

i love you GM

• quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

video vermiştim ama yakından göremiyenler için bi kaç oyun içi resim çektim umarım hoşunuza gider

illidian ve ben

archimonde ve ben :P

medivh ile archi yanyana

archi ve efendisi sargarescık

kiljaden ile archi yanyana

arkadaşlar normalde bu resimlerdeki gördüğünüz herşey oyunun dbc sinde var ve ben bu dbc bilgilerinden yararlanarak hem spawn edip hemde morph liyebildim gösterdiğim ss lerdeki herşeyi

i love you GM

güzel resimler ama resimleri açmak için isimlerin üstüne basmak lazım bunu belirtseydin daha iyi olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.