Şimdi Ara

2.07 orandan misli basmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uruguay-Kost Rika ms 1 1.25
    Fransa Honduras ms 1 1.15
    Arjantin Bosna Hersek ms 1 1.25

20 lira attim.daha para olsa atardim yine. Gorusleriniz nelerdir.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 12 Haziran 2014; 17:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ukrayna yı bilmem ama uruguay alır Brezilya dışındakilere bende 10 tl atmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20alper20

Ukrayna yı bilmem ama uruguay alır Brezilya dışındakilere bende 10 tl atmayı düşünüyorum.

Hocam pardon ya. Uruguay olcakti o bu arada brezilya ya neden guvenmediniz anlamadim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 12 Haziran 2014; 17:59:20 >
  • Brezilya - Hırvatistan Kırmızı Kart Olmaz: 1,15
    İspanya - Hollanda Kırmızı Kart Olmaz: 1,15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 12 Haziran 2014; 18:07:46 >
  • O degisik turlere hic bakmadim. Onlari topluca bi kuponda oynamayi dusunuyorum. Korner gol krali gol dakikalari v.s 1-2 kupon yaparim anca.

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen brezilya yener fakat 1:15 için Hırvat ları karşıma alasım gelmedi .Hırvatistan fena takım değil.Mandzukic,modric,rakitic bu adamlar iş yapar ki defansıda fena değil.Kısaca bi honduras değil Fransa tek maç olsa 50 tl belki tek ona oynardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20alper20

Muhtemelen brezilya yener fakat 1:15 için Hırvat ları karşıma alasım gelmedi .Hırvatistan fena takım değil.Mandzukic,modric,rakitic bu adamlar iş yapar ki defansıda fena değil.Kısaca bi honduras değil Fransa tek maç olsa 50 tl belki tek ona oynardım :)

Olabilir. Bu arada manduzkic kart cezalisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.