Şimdi Ara

2.000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.. Vatanbilgisayar'dan %25 indirimle bir sistem toplamak istiyorum. Kararsız kaldığım için tecrübeli arkadaşların sistem tavsiyelerini bekliyorum.
    Fiyata monitör dahil değil. 42 inç LED TV ile kullanacağım. 1920x1080p 'de Ultrada tüm oyunları oynatabilecek bir sistem istiyorum. SSD şuan değil daha sonra alacağım. En az 2 TB HDD olmalı. Şimdiden teşekkür ederim.











  • Kasa, içerisindeki PSU dan dolayı değil özelliklerinden dolayı pahalı. Aynı seviyede PSU kullanılmış Xigmatek Asgard kasanın fiyatı yaklaşık %30 daha ucuz ancak Pantheon modeli kasa ön taraftaki USB3 bağlantıları, fan kontrolcüleri ve özel dizaynı ile ön plana çıkıyor ve toplayacağınız bütçedeki bir sistem için de uygun. Vatan bilgisayarda bulunan PSU lu kasalar arasında bence ön plana çıkıyor. Yine de size uygun gelmediyse aynı fiyata Gigabyte'in 750 watt 80 plus kasasını alabilirsiniz. Diğer bir seçenek kasa ve psu yu ayrı almak, ancak Zalman mini kasalar haricindeki diğer modellerin fiyatları oldukça yüksek, astarı yüzünden pahalı.
    %85 verimli bir PSU ile %75 verimli bir PSU nun elektirik tüketimleri arasındaki fark -sizin sisteminiz için- tam yükte çalışırken 30 watt'ı aşmayacaktır. 35 saat çalıştırıldığında 1kWh, elektriğin kWh fiyatı sanırım 25 kuruş civarında, günde 8 saat oyun oynayan birisi için aylık fatura farkı maksimum 1,5TL, bu değere ulaşması da mümkün değil.
    Powercolor PCS+ ekran katının performans, sıcaklık ve gürültü testlerini incelemenizi öneririm. Forumda Chris Brown (umarım ismini doğru yazmışımdır) arkadaşın yaptığı bir incelemeye rastlamıştım ve forum dışı testler de mevcut. Her yönü ile yeterince tatminkar bir kart. Ayrıca vatan bilgisayarda bulunan çift fanlı Hd 7870 modellerinin stoğu da tükenmiş, bilgilerinize...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.