Şimdi Ara

2.000 TL'ye kadar sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2.000 tlye kadar sistem pc arıyorum monitör hariç bilginiz olsun. güncel oyunları ( gta 5 pes 2016 cs:go gibi ) oynamak isterim tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: weRus IO

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2.000 tlye kadar sistem pc arıyorum monitör hariç bilginiz olsun. güncel oyunları ( gta 5 pes 2016 cs:go gibi ) oynamak isterim tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim ;)

Olur sanki

• up
  • intel Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da İ5 4590)

GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 (veya aynı fiyata MSI Z97 yongalı anakart)

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk (WD Caviar Blue veya SEAGATE)

XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 80PLUS 600W MidT ATX KASA

R9 380 . http://www.teknofiyat.com/?search=r9+380

~ 2.250 TL

Fiyat düşürmek için Anakartı ve/veya Belleği değiştirebilirsiniz!
    MSI H81M PRO-VD Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz USB 3.0 DVI&VGA Anakart (Kasa ön panel USB 3.0 portu)
    GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

intel Core i5 4460 Soket 1150 işlemci (ya da İ5 4590)

GIGABYTE H97M-HD3 Intel H97 (veya aynı fiyata MSI Z97 yongalı anakart)

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk (WD Caviar Blue veya SEAGATE)

XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 80PLUS 600W MidT ATX KASA

R9 380 . http://www.teknofiyat.com/?search=r9+380

~ 2.250 TL

Fiyat düşürmek için Anakartı ve/veya Belleği değiştirebilirsiniz!
    MSI H81M PRO-VD Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz USB 3.0 DVI&VGA Anakart (Kasa ön panel USB 3.0 portu)
    GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram (İleride tek modül 4GB bellek daha alırsınız.)

hocam teşekkür ederim fakat optik sürücü işletim sistemi vs de işin içine girince fiyat oldukça artıyor.. hepsinin içinde olduğu tavsiyeniz olursa memnun olurum. freedos vs bilmiyorum alırsam işletim sistemininde içinde olmasını istiyorum.

• Hocam toplama sistem zaten freedos olur. Orjinal işletim sistemi alıp almamak size kalıyor. Optik sürücü kaldı mı ? Sistemi flash diskle kurarsınız bir problem yaratmaz. Arkadaşın önerdiği sistem gayet güzel h97 yerine gigabyte h81 bir anakart alıp rami de arkadaşın dediği gibi tek modül 4 gb alırsınız sıkıntınız çözülür. Toplayabiliceğiniz hemen hemen en baba sistemi arkadaş önermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

Hocam toplama sistem zaten freedos olur. Orjinal işletim sistemi alıp almamak size kalıyor. Optik sürücü kaldı mı ? Sistemi flash diskle kurarsınız bir problem yaratmaz. Arkadaşın önerdiği sistem gayet güzel h97 yerine gigabyte h81 bir anakart alıp rami de arkadaşın dediği gibi tek modül 4 gb alırsınız sıkıntınız çözülür. Toplayabiliceğiniz hemen hemen en baba sistemi arkadaş önermiş.

anladım hocam teşekkür ederim. bide hocam nereden pc toplamamı tavsiye edersiniz site olarak uygun fiyat vs ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsuekinci -- 14 Temmuz 2015; 16:02:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle bir sistem olur
  • quote:

arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2.000 tlye kadar sistem pc arıyorum monitör hariç bilginiz olsun. güncel oyunları ( gta 5 pes 2016 cs:go gibi ) oynamak isterim tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim ;)

quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

Şöyle bir sistem olur

alınabilecek sistem

• teşekkürler hocam ;) önerdiğiniz sistem gta 5 pes 16yı son güncel oyunları rahat oynatır mı hocam? bide vatandan topladığımız ürün montajlı mı geliyor ?
  • quote:

teşekkürler hocam ;) önerdiğiniz sistem gta 5 pes 16yı son güncel oyunları rahat oynatır mı hocam? bide vatandan topladığımız ürün montajlı mı geliyor ?

Güncel oyunları rahatça açar. Eğer internet sitesinden sipariş verirseniz toplanmadan gelir. Toplatmak istiyorsanız bir vatana uğramanız gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

quote:

teşekkürler hocam ;) önerdiğiniz sistem gta 5 pes 16yı son güncel oyunları rahat oynatır mı hocam? bide vatandan topladığımız ürün montajlı mı geliyor ?

Güncel oyunları rahatça açar. Eğer internet sitesinden sipariş verirseniz toplanmadan gelir. Toplatmak istiyorsanız bir vatana uğramanız gerekiyor

çok sağolun hocam. bulunduğum yerde vatan yok hocam kendim montaj yapabilir miyim acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.