Bildirim
2.0 dan 1.1.4 döndü ama fake imei olmuyor yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bootloader versiyonu 4.6'dır.3.9'a düşürürsen sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 1 Ağustos 2008; 15:39:08 > -
nasıl yapa bilirim bu işlermi bi yardımcı olabilirsen cok sevinirim -
installerdan Neuter yükle..
yönergeleri uygulayarak flash de bi kaç dakika işlem yaptıktan sonra kendliğinden restart olacaktir sonra geri kalan işlemlerine devam edersin -
http://rapidshare.com/files/119407675/_En__ZiPhone_patched_by_kIREmK_04.05.04_G.zip
bu dosyayı download et ondan sonra downgrade basband ve debug mode u işaretle ;) işlem tamamdır birde 1.1.4 e tekrar restore et kardeşim sorunun çözülücektir saygılar ;)
****** yerlere linke rapidshare.com yazılıcak =)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3L3KTRO -- 1 Ağustos 2008; 18:23:22 > -
aga denedim olmuyor yaa bana detalı anlatabilicek bir arkadas varsa cok minettar kalırım deli oldum artık ltfn bi yardım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X