Şimdi Ara

1v1y.com 100/20TL Finansbank Cep Şube (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sitenin pek bi albenisi yok. 20 lira indirime 7 lira kargo çıkarıyor. 1 yıldır aynı ürünleri yeni kampanya gibi ısıtıp ısıtıp veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtreme -- 14 Ocak 2015; 22:47:50 >
  • kod kullanıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acedia -- 14 Ocak 2015; 19:30:54 >
  • yok mu kod verebilecek olan
  • Ben kullandım ama yeni siparişe yine 20tl düşüyor. İsteyen varsa kullansın. Hatta tekrar tekrar kullandırırsa forumca kullanalım İlk mesaj atana hesabı vericem, o alışverişi yaptıktan sonra 20tl hala aktifse sırayla kullanır herkes.
  • Ihtiyacı olanlara gelsin
    Kodunuz: FNNSC27F46

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neo_gokhan N kullanıcısına yanıt
    hocam kod kullanılmış yine de teşekkürler

• kullanmayacak olan birisi hayrına pm atarsa çok makbule geçer
  • FNNS2F1A70 isteyen kullanabilir
  • biri senden erken davranmış demek ki :D
  • Kod yollayacak varsa alirim:)

• arkadaşlar özelden kod atabilecek var mı, bonus ile ilgili kampanya olursa söz benden destek
  • Ben yukarıda yazdım ama 1 kişi bile mesaj atmadı. Siz bilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Ben kullandım ama yeni siparişe yine 20tl düşüyor. İsteyen varsa kullansın. Hatta tekrar tekrar kullandırırsa forumca kullanalım İlk mesaj atana hesabı vericem, o alışverişi yaptıktan sonra 20tl hala aktifse sırayla kullanır herkes.

hocam bendede 1 defaya mahsus dediğiniz oldu indirim düştü fakat kod halen aktifti

bkm ödeme sayfasında olumsuz bir hata sonucu alışverişi yapamadım (limit yoktu kartta) sonra bakiye atıp denedim oldu bu sefer kupon kullanılmamış gibi göründü ben bu
    olayı ilk denemede satın alamamama bagladım
    ama sanrıım sizdede başka bir sebeple kupon 1den fazla kullanılabilmiş ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Ben kullandım ama yeni siparişe yine 20tl düşüyor. İsteyen varsa kullansın. Hatta tekrar tekrar kullandırırsa forumca kullanalım İlk mesaj atana hesabı vericem, o alışverişi yaptıktan sonra 20tl hala aktifse sırayla kullanır herkes.

hocam bendede 1 defaya mahsus dediğiniz oldu indirim düştü fakat kod halen aktifti

bkm ödeme sayfasında olumsuz bir hata sonucu alışverişi yapamadım (limit yoktu kartta) sonra bakiye atıp denedim oldu bu sefer kupon kullanılmamış gibi göründü ben bu
    olayı ilk denemede satın alamamama bagladım
    ama sanrıım sizdede başka bir sebeple kupon 1den fazla kullanılabilmiş ilginç

Evet bende hala aktif ama isteyen yok. Millet bana da kod deyip duruyor ama mesaj atıp istemiyor. Çözemedim olayı :)

• İyi geceler arkadaşlar. Kullanmayacak kod sahibiarkadaşımız varsa eğer bana pm ile gönderirse minnettar olurum...
  • FNNSFC87EF
    FNNS250A07
    FNNSCA0300
    FNNS22EA03

İhtiyacı olan arkadaş sadece bi tane key kullansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

FNNSFC87EF
    FNNS250A07
    FNNSCA0300
    FNNS22EA03

İhtiyacı olan arkadaş sadece bi tane key kullansın.

Kardeşim hepsi kullanılmış galiba. Keşke pm ile atsaydın isteyen 4 kişiye. Bundan sonra bulursan bana pm ile atarmısın. 1 gün içerisinde acil lazımda. Teşekkürler yinede.
  • Tek Han kullanıcısına yanıt
    ;)
    Kod ihtiyacı olanlar PM'den isterse gönderebilirim. (yeni üyeler dahil değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtreme -- 18 Ocak 2015; 4:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxtreme

;)
    Key ihtiyacı olanlar PM'den isterse gönderebilirim. (yeni üyeler dahil değil)

Teşekkür ederim hocam çok makbule geçti.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.