Arkadaşlar resimdeki laptopu almayı düşünüyorum. 1 TBB HDD ve 512 GB SSD var. Şimdi bu laptopu alırsam windows hdd üzerinde mi yoksa ssd üzerinde mi kurulu geliyor merak ettim. Windows ssd üzerine kurulursa daha hızlı açılır daha seri olur diye duymuştum. Eğer hdd üzerinde kurulu gelirse ssd'ye taşıyabilir miyim windows'u? ![]() |
1TB HDD+512GB SSD'li laptop alınır?

-
-
Uygulamalar hangi depolama birimindeyse o depolama biriminin hızında çalışır. SSD' nin daha hızlı bir depolama birimi olduğunu düşünürsek sistemin SSD' ye kurulu olması uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlar.
Sistemi taşıyabilir misiniz bilmiyorum ama sıfırdan kurulum yapabilirsiniz hızlıca.
Bunların dışında bu paraya bu laptopu satın almak dolandırılmakla eşdeğer hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaveMartha -- 29 Nisan 2021; 18:57:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SaveMarthaUygulamalar hangi depolama birimindeyse o depolama biriminin hızında çalışır. SSD' nin daha hızlı bir depolama birimi olduğunu düşünürsek sistemin SSD' ye kurulu olması uygulamaların daha hızlı açılmasını sağlar.
Sistemi taşıyabilir misiniz bilmiyorum ama sıfırdan kurulum yapabilirsiniz hızlıca.
Bunların dışında bu paraya bu laptopu satın almak dolandırılmakla eşdeğer hocam.
Aslında güzel laptop.
Tek kötü yanı ekranı 240hz olmaması ve rtx 2060 ekran kartı bu sistemde sönük kalıyor.
Peki bu paraların hakkını verecek başka hangi laptoplar var önerebileceğiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye' den satın almak birincil ve tek tercihiniz mi onu öğrenebilir miyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SaveMarthaTürkiye' den satın almak birincil ve tek tercihiniz mi onu öğrenebilir miyim?
Evet yurtdışından almaya sıcak bakmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada' da satılan ASUS' un RTX 3060' lı modellerinden size göre olan bir tanesini satın alabilirsiniz o halde. Belirtmek isterim, sizin bütçenize yurtdışından RTX 3070' li tam güçte çalışan dizüstü PC' ler alınabiliyor stok olduğu takdirde, aklınızda bulunsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X