Ben oyuna yeni başladım işte indirdim filan oyuna girdim accauntumda var giriyorum oynuyorum bi süre sonra bilgisayar tamamen takılıyor (süre belli deil) alt+ctrl+delete bile işe yaramıyor takılıyor (süre belli deil) yada bu olmuyor oyundan çıkınca filan bilgisayar takılıyor bu oyundamı sorun var yoksa bilgisayardamı yardım pls line ageyi bile çalıştırdı düzgün bunda böle yapıyor Bilgisayarı dağattı bu help plz
hmm bole bisi ilk defa duydum ama istersen bi ekrtan kartını guıncelle gerci l2 yi calıstırdı diosu ama sil yenşden yukle ise yarıyabilşr
kafayı yicem bi yardım edin sürekli takılıyo sürekli restart atıyom yalama oldu bilgisayar
Windows'u baştan yükle.
windows la olmaz o aynı sorun bende vardı , yeni ekran kartı alıcaksın ben aldım şak diye geçti walla
O sorun bende de vardı,nasıl oldu anlatayım Girdim oyuna okçu açtım daha ilk char. ımdı.aYIptır sölemesi çabuk kavrayabilen biriyimdir Mangyang kesecektim adam bi ok attı sonra ekran öle kaldı.Belli bi süre olmaksızın hep böle kitlendi.Sonra SRO boşver yine KO oynuyım dedim. Aradan 3 ay falan geçti ve benim yine merakım yüzünden pc çöktüTamirden gelince SRO aklıma bile gelmedi.3 hafta daha geçti dedim ki,"şu SRO yu yeniden mi deniyim KO dan çok daha ii ama kasıo,belki kasmaz" die düşünüp yine indirdim.Oyuna girdim (sabah saat 6.45)Hiç kasma yok fıstık gibi oynuyorum. Sende dedikleri gibi ekran kartını değiş veya sil-yükle,yada bi yolunu bulup pc yi çökert tamirciden gelince düzelir
buldum ekran kartı fx5200 128mb zaten ondan deil firewall engelliyomuş belki bilirsiniz kaspersky herşeye bi bahane buluyo kapatıyom onu oyuna girerken sorun gitti yine thx all