Şimdi Ara

1More Penta Driver P50 ayrılabilir kulaklıklar ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1More Penta Driver P50 özellikleri ve fiyatı
    Ülkemizde daha çok bütçeye uygun kulaklıkları ile bilinen 1More markası premium tarzda kulaklıklar da üretiyor. 1More Penta Driver P50 firmanın en üst düzeydeki ürünlerinden birisi olacak.



    1More Penta Driver P50 özellikleri ve fiyatı



    1More Penta Driver P50 firmanın 1More DLC dinamik sürücülerini kullanıyor ve 4 adet dengeli armatür sürücü ile entegre ediliyor. Bu tasarımın patenti firmaya ait. Böylece hassas ve dengeli ses çıkışı elde ediliyor.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın en akıllı kablosuz kulaklığı: Yapay zekâdan 4G’ye yok yok



    Kulaklık 105 desibel hassasiyet ve 32 ohm dirence sahipken 20-40000Hz frekans aralığını kapsıyor. 28 desibele kadar gürültü engelleyebilen kulaklık oksijensiz bakır alaşımlı kablosu sayesinde ses aktarımını da kayıpsız olarak gerçekleştiriliyor. Kablo üzerinde bir kontrol ünitesi de var.



    Hi-Res Audio sertifikası olan kulaklık 3.5mm jak girişinin yanında MMCX bağlantısı ile parçaları ayırabilmenizi sağlıyor ancak MMCX için evrensel bir ürün desteği var mı açıklanmamış. 1More Penta Driver P50 kulaklık modeli 170$ fiyat etiketi ile satılacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/09/11/1more-penta-driver-p50-detachable-mmcx-connectors-noise-reduction-launched/







  • Fiyatına göre fena durmuyor. Head-Fi’ya incelemesi düşsün görürüz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de satış varmı önemli olan bu

  • Sonyninde böyle bir kulaklığı vardı abartı pahalıydı

  • Grafiği firma tarafından paylaşılmış. 1more'un triple kulaklığı vardı bende, french house ve punk rock için iyi iş çıkarıyordu. Kutu içeriği ve kalitesi 90 dolar için iyiydi. Gel gelelim bu kulaklık 190 dolar etmez, bas kısmı meh, tizlerinde çok iniş çıkış var. Ayrıca 1 DLC yanında 4 planar var demişler, BA yok gibi sanki anlamadım doğrusu. 4 tane planarı nasıl sığdırdılar 1More Penta Driver P50 ayrılabilir kulaklıklar ile geliyor 

    1More Penta Driver P50 ayrılabilir kulaklıklar ile geliyor




  • mikrafon varmı bunlarda

  • O nasıl bir marka yaa, anlamlı bir cümle ortaya çıkana kadar her kelimeden sonra virgül koyarak okumak zorunda kaldım, meğerse ürünün adı büraz uzunmuş.

  • Ekrem hayret bu sefer kablosuz dememişsin kablolu kulaklığa :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.