Şimdi Ara

1Milyondan 150-200k ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çekilirmi? evet arkadaşlar troll değil gerçekten ciddi birşey soruyorum +45 edebiyat +25 mat +7 falan geo ile tm1 150-200 falan gelirmi? veya mf den 200k nasıl yaparım

• Öyle netlerle ilk 100 e girersin ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nykse kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim dalgaya alın siz moral pert zaten
  • 1 milyondan matı ve edebiyatı full çekersen ilk 5000 girebiliiyorsun .Tm ciler için çekmekten daha kolay bir şey yok.
  • Bende aynı durumdayım. Ygs 1 puanım 160 matematikten 10 netin üzerinde yapabilecek haldeydim bazı sıkıntılar oldu yapamadım temelim yok değil anlayacağınız. MF4 puan türünde mühendislik için 240 bine girmem gerekiyor yardımcı olur musunuz?
    Konu sahibi arkadaş kusura bakmasın aynı durumda olduğumuz için yeni konu açma gereksinimi duymadım.
  • Zamr kullanıcısına yanıt
    aynen öyle kardeşim 345 denemelerinde +25 net yapıyordum matta ygs de 3/11 yaptım çıldırmak üzereyim
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim ben 25 yapamasam da 10 netin üzerine çıktığım oluyordu sınav gecesi hiç uyuyamadım sabah stresten herhalde afedersin kustum resmen bitik girdim matematiğinde zor olduğunu gördüm iyice moralim bozuldu bu moral bozuntusuyla fenide batırdım bahanelere sığınmıyorum fakat denemelerde böyle değildi ne olduğunu anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 senede 40k yapılır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yapılabilir mi mantıken olabilir evet bunu kendinde görebiliyor musun? onada evet diyelim peki sorun şurada neden yapılabilir mi konusu açılıyor dostlar anlamıyorum burada hepimiz yapılabilir de desek olay sende bitiyor 1 milyon az değil inan hiç ama hiç az değil kıçın patlayacak mı evet bence burada harcadığın 5 dakika bile senin için geri dönüşü olamaz bir yere doğru gider tavsiyem hemen git başla umarım istediğin olur
  • Bende aynı durumdayım. Deli gibi edebiyat ve matematiğe yüklenip 250K'ya falan çekebilirim umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.