Şimdi Ara

1gb ram | 100gb hdd | ati 9700 | 780ytl | MSI m510a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar Mart 2006 tarihinde Ankara Mavi Bilgisayar'dan alınmıştır. Geriye kalan 7 ay civarındaki garantisi devam etmektedir. Cihazın faturası, kutusu, evrakları, poşetleri, cdleri yani tüm kutu içeriği hala bulunmaktadır. Cihazın üzerinde herhangi bir çizik, kırık ya da ekranında ölü piksel bulunmamaktadır. Hatta biraz abartacak olursak sıfır gibi diyebilirim Cihazın özellikleri;

Centrino 1.6ghz, 2mb ön bellek
    1 gb(512*2 Hi-level 333mhz) ram
    100gb 5400 rpm Seagate hdd
    64 mb, paylaşımsız Ati 9700 ekran kartı
    Dvd-writer
    Kart okuyucu
    15" lcd boyutu(son model parlak ekranlardan değil)

Ayrıyeten orjinal yedek batarya mevcuttur; ilk batarya 3 saat civarı, ikinci batarya ise 1.5 saat gitmektedir.

Cihaz %99 evde kullanıldı, ve sürekli harici klavye mouse seti ile kullanıldı. O yüzden kesinlikle yıpranmış bir cihaz falan değil. İstediğim fiyat 780 ytl, pazarlık sünnettir Ama lütfen ölücüler yanaşmasın

Şu anda Aksaray'dayım; cihaz, şarj aleti falan yanımda ama cihazın kutusu ıvır zıvırı haliyle yanımda değil. Bu hafta sonu Ankara'da olacağım, cihazın kutusu falan yine yanımda olmayacak çünkü ben Mersinliyim ve herşey Mersin'deki evde şu an. Mersin'deki eve gidişim ise 3 eylül'ü yani yaklaşık bir 9 gün sonrayı bulacak çünkü Aksaray'da staj yapıyorum ve Ankara'ya da gezmeye gidiyorum. İsteyen olursa cihazı Aksaray ya da Ankara'da teslim eder, kalan ıvır zıvırını Mersin'e gider gitmez yollarım.

Herkese iyi alış-verişler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.