Şimdi Ara

1GB AMD Radeon HD 6850 256Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 1GB AMD Radeon HD 6850 256Bit
    Tertemiz sorunsuz üründür.

İstanbul Elden Teslim Diğer İllere Havale Sonrası Kargo

Takas olmaz.1GB AMD Radeon HD 6850 256Bit
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Benim haftaya satışa koymayı düşündüğüm ekran kartının aynısı : ). Bende "acaba ne kadar yazsam" diye düşünürken bu ilan iyi oldu. Hayırlı satışlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToTeM

Benim haftaya satışa koymayı düşündüğüm ekran kartının aynısı : ). Bende "acaba ne kadar yazsam" diye düşünürken bu ilan iyi oldu. Hayırlı satışlar ...
    Teşekkürler :) biraz daha güncellemek istiyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitechapel34

Teşekkürler :) biraz daha güncellemek istiyorum artık

Alıntıları Göster
    Bende de şu an Rx 580 var ama bu kartı da 2013' den 2015' e kadar oldukça keyifle kullandım.

Geçen gün çekmecede kendisine rastladım ve can sıkıntısından taktım pc' ye birkaç performans testi yaptım ve LoL oynadım. Bence efsane bir karttır. 1024/768 FurMark testlerinde ful yükte 73 dereceyi geçmiyor ve 34/35 FPS değerini aşmıyor. LoL' de ise rahat rahat 150+/200+ FPS değerleri veriyor. GTA 5' de (offline) FPS ölçümü yapmadım ama oldukça akıcı bir şekilde oynayabildim. Zaten bilgisayarımda başka da oyun yok : ).

Günümüz teknolojisindeki gelişmiş kartları düşünecek olursak bence halen F/P kartlar arasında. AMD' nin 5 yıldan daha eski kartlara sürücü yayınlamaması bu kart için kötü olmuş ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    SAPPHIRE HD 7870 XT GDDR5 2GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.