Şimdi Ara

(1GB-750dk-100sms 29,90tl teklif etti)Turkcelldeyim taahhüt bitiyor ne önerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kenanmorbulut

Lifecell 9 gb +3 12 ay hediye 63 tl
    Tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell artık taahhüt bitince yeni taahhüt yapmasan da fiyatını aynen devam ettiriyomuş. ama ettirirsen de üstüne fazladan ek gb, dakika vs. veriyomuş bence buna bi bak
  • +2gb varsa iyi fiyat hocam lakin karar vermeden telekomu da test ederseniz 30 40 lira araliginda 8-10gb paketler bulabiliyorsunuz

• 3+1GB 36'ya aldım. 2 günde 5gb hediye verdi, keşke faturasız yapsaydım diyorum. Sana verdikleri 1gb eksik ve gayet iyi fiyat.

Şehir merkezindeysen sürpriz nokta bile tek başına yeter. Salla kazan, dergilik, bip gibi kampanyalarla da 2-3GB ekstra alırsın.

Her ay rahat 10GB'ı doğrultabilirsin ve 29 tl ödersin. Turkcell kaliteside cabası. Daha ne olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: RefLections

+2gb varsa iyi fiyat hocam lakin karar vermeden telekomu da test ederseniz 30 40 lira araliginda 8-10gb paketler bulabiliyorsunuz
    Şu an işsizim. Para sıkıntı. İş de bulamıyorum o yüzden zaman azalıyor ama çok kararsızım. Şimdi de geç faturasıza gelen çağrıları aç arama yapmaya ihtiyacım olduğunda da wifiden watsaptan falan yapayım diye bir fikir geldi. En azından iş bulana kadar. Turkcell iyi güzel çekiyor laf yok vodafone da iyidir geçmişte kullanmıştım bimcell de kullandım. 29tl yılda yuvarlama 350tl para yapıyor. Evde 35mbit vdsl var. Çoğunlukla da evdeyim ya ben faturasıza geçip iş bulana kadar biraz böyle ful eko modda takılmayı düşüneyim beyler.. ne yapayım arkadaşlar paralar suyunu çekiyor 2 buçuk aydır çalışmıyorum, bizi bu duruma düşürenler utansın. Biraz doldum. Birde 5-7bin tl maaş alıp ağlayanlar varmış.. bişe sorcam size; burası nasıl bir memleket abi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hediyelerini iyi takip ediyosanız 10gb bile olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

3+1GB 36'ya aldım. 2 günde 5gb hediye verdi, keşke faturasız yapsaydım diyorum. Sana verdikleri 1gb eksik ve gayet iyi fiyat.

Şehir merkezindeysen sürpriz nokta bile tek başına yeter. Salla kazan, dergilik, bip gibi kampanyalarla da 2-3GB ekstra alırsın.

Her ay rahat 10GB'ı doğrultabilirsin ve 29 tl ödersin. Turkcell kaliteside cabası. Daha ne olsun?
    29,90tl... vergiler falan herşey dahil midir acaba? Sormayı unuttum arayan bayana. Evet doğru diyonuz. Bayana dedim ben yoğun kullanıyorum datayı, evet dedi burdan ekranımdan görüyorum. 2 ay artı2gb data normal 1 gb da kendimin 3 gb. Ama 2 ay. Bu 2 ayda sen yap diye de yaparım sonuncu paycell miş onu almasam totalde 2 kere 3gb aldım günlük ama dezavantajı o. 15gb da öyle alsam, kim1gb ister yarışmasında da haftada bir kere 250mbye gelene kadar yarışıyorum sonra bırakıyorum 250mbı alıyorum günlük ayda 1 gbda öyle, yani şu an düşündüm de turkcellin fazla data paketi vermemesi aslında bizi kızdırmamalı ordan burdan baya geliyormuş kendi kendime buldum :) turkcellin hızları ainyali vs iyi ama csgoda oynadım biraz son son herşeyi test edeyim diye 75-80 ms civarı pingler. Ve 8.8.8.8 e -t ping attığım zaman ping dalgalanıyor, bi 65ms sonra 108ms bi stabil70ms sonra değişiyor.. kablodaki gibi kararlı atıyorum 20ms değil yani. Neyse uzamasın ben turkcellde kalacağım galiba. Bir arkadaşa tt hattı varmı bildiğin birinde diye sordum bakayım bulabilirse bide ttla test yapacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

29,90tl... vergiler falan herşey dahil midir acaba? Sormayı unuttum arayan bayana. Evet doğru diyonuz. Bayana dedim ben yoğun kullanıyorum datayı, evet dedi burdan ekranımdan görüyorum. 2 ay artı2gb data normal 1 gb da kendimin 3 gb. Ama 2 ay. Bu 2 ayda sen yap diye de yaparım sonuncu paycell miş onu almasam totalde 2 kere 3gb aldım günlük ama dezavantajı o. 15gb da öyle alsam, kim1gb ister yarışmasında da haftada bir kere 250mbye gelene kadar yarışıyorum sonra bırakıyorum 250mbı alıyorum günlük ayda 1 gbda öyle, yani şu an düşündüm de turkcellin fazla data paketi vermemesi aslında bizi kızdırmamalı ordan burdan baya geliyormuş kendi kendime buldum :) turkcellin hızları ainyali vs iyi ama csgoda oynadım biraz son son herşeyi test edeyim diye 75-80 ms civarı pingler. Ve 8.8.8.8 e -t ping attığım zaman ping dalgalanıyor, bi 65ms sonra 108ms bi stabil70ms sonra değişiyor.. kablodaki gibi kararlı atıyorum 20ms değil yani. Neyse uzamasın ben turkcellde kalacağım galiba. Bir arkadaşa tt hattı varmı bildiğin birinde diye sordum bakayım bulabilirse bide ttla test yapacağım.

Alıntıları Göster
    Abi durumun için üzüldüm. Umarım tekrar iş güç sahibi olursun.

İlla faturalı olmak zorunda değilsin, faturasız olarakta hediyeleri toplayabilirsin?

Sana şu durumda olabildiğince ücretsiz veya minimum ücretli tarifeler lazım. Hangi operatör olduğunun önemi yok sanırım.

Şartsız şurtsuz yükleme yapmadan aylarca bedava kullanım sağlayan tek operatör Turkcell.

TT geçersen şehir merkezinde üzmez fakat sil süpüre mahkum olursun, başka bir kampanyası yok.

• 1gb 29 mu

• iceman_54 kullanıcısına yanıt
    Durum buysa dediğinde mantıklı hocam. En yakın zamanda iyi bir iş bulursun inşallah. Dediğin gibi bu hale getirenler utansın

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

Şu an işsizim. Para sıkıntı. İş de bulamıyorum o yüzden zaman azalıyor ama çok kararsızım. Şimdi de geç faturasıza gelen çağrıları aç arama yapmaya ihtiyacım olduğunda da wifiden watsaptan falan yapayım diye bir fikir geldi. En azından iş bulana kadar. Turkcell iyi güzel çekiyor laf yok vodafone da iyidir geçmişte kullanmıştım bimcell de kullandım. 29tl yılda yuvarlama 350tl para yapıyor. Evde 35mbit vdsl var. Çoğunlukla da evdeyim ya ben faturasıza geçip iş bulana kadar biraz böyle ful eko modda takılmayı düşüneyim beyler.. ne yapayım arkadaşlar paralar suyunu çekiyor 2 buçuk aydır çalışmıyorum, bizi bu duruma düşürenler utansın. Biraz doldum. Birde 5-7bin tl maaş alıp ağlayanlar varmış.. bişe sorcam size; burası nasıl bir memleket abi?

Alıntıları Göster
    Hocam Faturasıza geçeceksen BizBize Tarifesini bi incele derim. TL yüklemeye 60 dk. hediye gelir. Ücretsiz 60 dk. kullanabilirsin. Turkcell.com.tr den yüklersen bir haftadalık yüklediğin TL kadar hediye gelir. Birde Faturasıza geçiş 72 saate kadar sürebiliyor bilgin olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.