Şimdi Ara

1e1: Razer'ın Oyuncu Aksesuarları Mercek Altında! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
27.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deathadder için neden ağırlık seçeneği koymamışlar...sizce eksiklik değilmi...şimdi benim kullandığım farede belirlediğim bi ağırlık var ve uzun zamandırda öyle kullanıyorum eğerki deathadder alırsam bana hafifi gelimiyeceki yada ne kadar sürede alışırm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

deathadder için neden ağırlık seçeneği koymamışlar...sizce eksiklik değilmi...şimdi benim kullandığım farede belirlediğim bi ağırlık var ve uzun zamandırda öyle kullanıyorum eğerki deathadder alırsam bana hafifi gelimiyeceki yada ne kadar sürede alışırm...

razer deathadder agır bir mous aslında şuanki kullandıgın mousu bilmiyorum ama ztn dpi olayı var 900dpi de oynarsın agırlaşır cevirme hızın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

deathadder için neden ağırlık seçeneği koymamışlar...sizce eksiklik değilmi...şimdi benim kullandığım farede belirlediğim bi ağırlık var ve uzun zamandırda öyle kullanıyorum eğerki deathadder alırsam bana hafifi gelimiyeceki yada ne kadar sürede alışırm...

razer deathadder agır bir mous aslında şuanki kullandıgın mousu bilmiyorum ama ztn dpi olayı var 900dpi de oynarsın agırlaşır cevirme hızın

Kullandığım maouse Cyber Snipa...5 tane ağırlık takılı 3600 DPİ 'da kullanıyourm...şimid Deathadder alıcam ama alışamam diye korkuyorum illlaki alışırım ama oyunlarda zorluk olur diye endişem var...Gerçi hiç bi yerde de stokta yok ne zaman gelicek o da belli değil bi yerde ekim sonu demişler...

• Deathadder için sağ el tasarımı denmiş, ama açıklamalarda da yazıyor. Sol el için de üretimi yapılıyor.
  • Razer ürünlerinin incelemesini merakla bekliyorduk, çok güzel bi inceleme olmuş.1e1 incelemeleri çok hoş fakat ben bunun çok sık yapılcağını ummuyordum gerçektende hız kesmeden devam ediyorsunuz.

@Speed-Step

Oyun içinde DPI seviyesini zaten düşürmüyoruz yorumlarını yapanlardan biriydim bu konuyada açıklama getirmeniz güzeldi.
    Öneri olarak kulaklık, klavye ve mouse gibi incelemeler yaptınız.Birde mousepadleri incelerseniz oyuncular için eksik birşey kalmıyacaktır.Mousepad pek incelencek bi tarafı yok diyebilirsiniz fakat özellikle Razer ' ın Control Pad & Speed gibi çeşitleri mevcut elinize bu fırsat geçerse merakla bekliyoruz..

Ayrıca facebook "http://www.facebook.com/DHveBSC" sayfasına herkezi bekleriz

• Çok güzel 1e1 olmuş, emeğinize sağlık.

Fx57 ve grafikeriniz bahsetiklerinde gerçekten kenidimi gülmekten alıkoyamadım
    Erdinç hocam DeathAdder ve Lachesis farklarından bahsederken dpi, sol el kullanımı ve profil tuşunun olması dedi fakat DeathAdder'da da profil tuşu var orayı atladınız sanırım.
    Birde klavyenin yazılımından üstün körüde olsa bahsettiniz ama 3 farenin benzer yazılımları olmasına rağmen üstünde durmadınız yinede süreden dolayı belki bahsedilmedi.
    Son olarak birşey sormak istiyorum, grafikerin DeathAdder ile hangi mouse padi kullandığını merak ettim. Söyleyebilirseniz memnun olurum.

Teşekkürler.
  • Çok hızlısınız gerçekten, ben daha nadir beklerdim programı.

Güzel bir inceleme olmuş, devamında yine oyuncu ekipmanlarını incelemenizi bekliyoruz.
  • deathadder ve lycosa bu ikisini nerden bula bilirim ankarada ? ve fiyatları nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: MxFxOx

a4 tech faremde dpi ayarı var ama kullanmıyorum. ayarlamak sonra tekrar diğer moda geçmek zaman kaybı zaten aklıma bile gelmiyor.
    klavyelerde en büyük sorun 3 yada 4 den fazla tuşu aynı anda kabul etmiyor.microsoft'un aynı anda 24 tuşu destekleyen özel bir klavyesi var bu klavyede durum nedir acaba ?

usb kullanırsan sorun olmaz. ps/2 klavye ve mouselerde bu problem vardır her zaman

sağol, klavyem ps/2 ,usb dönüştürücü taksam düzelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

deathadder ve lycosa bu ikisini nerden bula bilirim ankarada ? ve fiyatları nedir.

teknofiyat.com
  • DeathAdder ve Lycosa Kullandım 2sini performansıyla en iyi ekipmanlar kesinlikle paranızın hakkını alirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gopgop
    deathadder ve lycosa bu ikisini nerden bula bilirim ankarada ? ve fiyatları nedir.

İthalatçısı Fireball Ankara'da ordan almani tavsiye ederim.
  • yaklaşık 4 aydır deathadder v2 kullanıyorum gayet memnunum alacaklara bir eksisini söyleyebilirim ben macro yapıldığını sanıyordum ama macro oyun içinde çalışmıyor yabancı forumlardada araştırdım deathadderın bir eksisi olarak bahsediliyor geri kalan özellikleri tepkimesi konforu ve herşeyiyle bir numara. mousepad olarak deathadder altına en iyi goliathus gidiyor bunuda belirtmiş olayım
  • kullanan arkadaşlar, ms sidewinder x8 i değiştirmeye değer mi ? fare ile bir problemim yok hatta çok memnunum sırf dpi olayından değer mi ? teşekkürler.
  • klavye olarak microsoft sidewinder x6 tek geçerim

[sizer=red]1e1: Razer'ın Oyuncu Aksesuarları Mercek Altında!

• razer ürünlerini incelemenizi arz ettiğimi kabul ederek arastırmanız için çok teşekkür ederim video dolarken yazayım dedım imperator alacağım gelmesini bekliyorum klavye konusundada cekingenliğim var kullanması hoşta tamizliği ne olacak? tusların arasına gıren sac olsun sigara külü olsun bişe dökülse mazallah aha gitti klavye normal klavyelerde arkasını cevirip iki tokat atınca pisliğini döküyordu bunda bu harekette uygulanmaz temizliğini düşünmüşlerdir İnşallah...yoksa hakkaten klavye 10 numara
  • offf imperator mausede var sanıyordu naga varmıs artık kendi deneyimlerimle bu mausu aldığım yerde inceliyeceğim tşk
  • Mükemmel 1İnceleme Olmuş , Teşekkürler.
  • Ben Lycosa ilk çıktığında alanlardanım inanılmaz rahat bir klavye incelemede güzel olmuş benim şu ana kadar kullandığım oyun klavyeleri içinde en güzeli diyebilirim tuşların yüksekliği olsun basma hissi olsun inanılmaz birşey bunu kullandıktan sonra diğer klavyeleri kullanmak istemiyor insan resmen. Mouse'da da Deathadder kullanıyorum zaten o bir efsane diyecek söz yok... İnceleme süper olmuş elinize sağlık müziğede bittim bu arada
  • Çok güzel bir inceleme olmuş her zamanki gibi. Microsoft Sidewinder X8 fareyi inceleyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.