İnceleme mükemmel gerçekten. Kinect'inde bir teknoloji devrimi olduğunu anlamış oluyoruz bu videoyla. Mesut Bey'in freestyle anı harikaydı :D
ya bu teknolojiyle move u karşılaştırıyorlarya aklım almıyo movun teknolojisi çok düşük olmasına rağmen kinect ten çok daha fazla sorunu var
tam bir eğlence kaynağı olmuş :) hard core bi seyler cıkacak mı acaba buna.
İnceleme süper olmuş sağolun , tam anlamıyla detaylarıyla incelemişsiniz sonuna kadar sıkılmadan izledim , izlemenizi tavsiye ederim.
move nerde bu nerede
inceleme için cok teşekkürler harika bir inceleme olmuş kinect oyun dünyasında değil tüm dünyada çığır açacak bir icat olmuş...
Güzel inceleme olmuş ellerinize sağlık.Gerçekten çok iyi bir alet kinect.Move'a göre çok fazla +'sı fakat ps move'da yabana atılıcak bir alet değil.
Çok güzel ve eğlenceli bir inceleme olmuş Teşekkürler.
Güzel inceleme olmuş tşk
Çok eğlenceli bir sunum olmuş. Ayrıca DHde izlediğim en uzun incelemeydi.
Cihazın xbox 360 ile birlikte toplam fiyatı ne kadar? TRde oyun bulunabiliyor mu?
İnceleme süper olmuş. Normalde izlemezdim ama valla bir oturuşta gitti 50 dk. Mesut abinin dansına baya güldüm açıkçası yalan yok. Özellikle freestyle iyiydi.
Çok harika bir inceleme olmuş Teşekkürler...
Adamlar yine yapmışlar :):):)
quote:
Orijinalden alıntı: Powermove
Çok eğlenceli bir sunum olmuş. Ayrıca DHde izlediğim en uzun incelemeydi.
Cihazın xbox 360 ile birlikte toplam fiyatı ne kadar? TRde oyun bulunabiliyor mu?
aynen bende buna odaklandım ps3 ve ps move satmamız lazım biran önce
video linki vermek yasakmış bilmiyordum :)
Tahminimce sunucuya fazladan yük bindirmemek içindir.
Mükemmel bir inceleme olmuş. Kinect de tam anlamıyla muhteşem bir cihaz. Tebrikler gerçekten.
dans performansı süperdi :DD
inceleme için teşekkürler..harikaydı
tek kelime ile süper tam olarak izledim mesut abi cok başarılısın erdinç abi sende madriti süper anlattın osondaki adam şaka gibiydi ama
Güzel İnceleme , Teşekkürler.
Mesut'tan Freestyle şov.
Kinect beni çok şaşırttı açıkçası. Move aklımı çelmişti ama Kinect beni benden aldı.
Ayrıca inceleme harika olmuş, emeğinize sağlık.
Sırf kinect için xbox alacağım.Artık PS3'e ve Xbox'a sadece EXC. Oyunları orjinal alırım.Diğer ortak oyunları korsan olarak xbox'da oynarım.Hem move hem kinect'ten de geri kalmam.İnş. en kısa sürede xbox+kinect bundle paketi çıkar.Geriye sadece aldıktan sonra kinecti kırdırmak kalıyor :D