1den fazla linuxi ayni anda ayni bilgisayarda calistiran var mi?.
Ornegin ben mandrake kullaniyorum ve digerr butun linuxlari da mandrakeyi bozmadan ayni makinaya yuklemek istiyorum ve denemek istiyorum.
Yani bilgisayarimda soyle birseyi sorunsuz yuklemem mumkunmu? windows+mandrake+slackware+suse vs. Acilista lilo ile seceyim hangisine gireceksem.
Bunu yapan var midir?
zamaninda openbsd+redhat+98+win2000 yapmistim.
valla ben denemedim ama eger yapacaksan en once windozu yukle... linuxun son dagıtımları"hadi gel kardes kardes calısalım"derken, windoz"hade len ne o linux minux get isine"moduna giriyor hemen:)))
fazlası mühim değil..hakkını ver yeter. merak etme bende de 1 tane var..
şaşırttın beni ben en az üç dört bekliyordum ama haklısın önemli olan bir şeyi tam kullanabilmek
murat hem gelip benim sistemi inceliyon birde gidip buraladan bilgi topluyorsun üzerinede gecenin üçünde abi makina uçtu diyorsunya beni delirtiyorsun :)
heh biz slackware kullanıyoduk baktık şirkette millet fedora kullanıyor kuralım dedik bi baktık o kadar ayarını da yaptığımız halde fedora görmemiş slackware'i. yoksa linux savaşları mı başlıyor nedir.
1 den fazla işletim sistemleri için programlar var. Bunları kullanabilirsin. Pc-Bet detaylı bir açıklama ile programı vermişti....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme