Şimdi Ara

1999 TL (İtopya Sınırlı Stok) - LG 27' 27GL650F-B 144Hz 1ms HDR10 FHD IPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta cuma günü incehesap gaming gecesinden alamayanlar için fırsat sayılır.

https://www.itopya.com/lg-27-27gl650f-b-144hz-1ms-2xhdmi-dp-hdr10-fhd-ips-freesync-uyumlu-gaming-monitor/

1999 TL (İtopya Sınırlı Stok) - LG 27" 27GL650F-B 144Hz 1ms HDR10 FHD IPS

• 27 inç full hd?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extagon

27 inç full hd?
    Kartal gözlüm keskin bakışlım, senin neyine FHD, sen 2k değil 4k'lara layıksın. 4k 144hz al hiç durma.
  • Hdr 10 olması güzel ama cuma günü 300 TL fazlasına 2k AOC satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

Hdr 10 olması güzel ama cuma günü 300 TL fazlasına 2k AOC satıldı.
    250nit olanların çoğunluğu panda panel kullandığı için tavsiye edilmiyor. Bu model için kesin bir bilgi bulamasam da 24" modelinde panda panel kullanılmış mesela. Ayrıca Panda panelin tepkime süresi: 7.5 (Typ.)(G to G) gibi bir bilgi söz konusu olduğundan insan çekiniyor. Şu monitörleri enine boyuna tüm detayıyla inceleyecek dürüst siteler bulmak zor olduğu gibi piyasa da Türkiye de bulunmayan bir yığın marka/model söz konusu olduğundan bu tarz ürünleri inceleme gereği bile duymuyor olabilirler. Malum bizim ülkemiz satıcıları da uyguna alıp pahalıya satabileceği ürünleri tercih ettiği gibi ülkemizin ekonomik durumu da göz önünde bulundurulduğunda iş iyice mide bulandırıcı bir hal alıyor.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/9581fe4d0

• quote:

Orijinalden alıntı: extagon

27 inç full hd?
    Evet 1080, 144hz. IPS panel.

Hayırdır siz 27 inç 2k, 144hz mi bakmıştınız? o halde 2 katı para ödeyip alabilirsiniz.

60-75hz 27 inç 1080p alan yok evet. Ama 144hz 27 inç alınabilir. Almak istemeyen 4.000+ tl verip IPS panel 2k 144hz alabilir.
  • Beyler bu fiyatlara 2k veya 4k 144 hz bulmamız imkansız mı?

Çok monitör piyasasını bilen bir insan değilim. Ancak kendi kullanmış olduğum 70 hz 1080p monitör , bluray filmlerinde nokta nokta :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtopya hakkında bir sürü şikayet vardı, yakın zamanda düzeldiklerini zannetmiyorum. Dikkat etmekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 9 Eylül 2020; 9:17:11 >
  • yakın fiyatlara olan 2 tane ips monitörden ;
    * 1k 144 hz mi
    * 2k 75 hz mi tercih edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

250nit olanların çoğunluğu panda panel kullandığı için tavsiye edilmiyor. Bu model için kesin bir bilgi bulamasam da 24" modelinde panda panel kullanılmış mesela. Ayrıca Panda panelin tepkime süresi: 7.5 (Typ.)(G to G) gibi bir bilgi söz konusu olduğundan insan çekiniyor. Şu monitörleri enine boyuna tüm detayıyla inceleyecek dürüst siteler bulmak zor olduğu gibi piyasa da Türkiye de bulunmayan bir yığın marka/model söz konusu olduğundan bu tarz ürünleri inceleme gereği bile duymuyor olabilirler. Malum bizim ülkemiz satıcıları da uyguna alıp pahalıya satabileceği ürünleri tercih ettiği gibi ülkemizin ekonomik durumu da göz önünde bulundurulduğunda iş iyice mide bulandırıcı bir hal alıyor.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/9581fe4d0

Alıntıları Göster
    üstad 27 fhd asus tuf vg27vg kullanıyorum başka panellere de baktım ama kavisli ekrana şuna buna göre en iyi panel bunda gibi alternatif tavsiyen var mıdır? ben siyahların güzel olmasını istiyorum o yüzden va dan memnunum ve gözlerimi yaktığı için ips kullanamıyorum ee tn zaten görüş açısı bana lazım o da olmuyor. 32inch 2k çok büyük 24inch fhd ise küçük en konforlu kullanım 27fhd ekran da ha isteyen oyun içinde render resolution %150 yapsın 2k ihtiyacı hissetmez. benim monitorde hdr yok geçen hdr video izledim çok hoşuma gitti.hdr için monitor değiştirmeye sizce monitorum iyi mi yoksa tavsiye ettiğiniz başka monitor var mı ? şu monster ın yeni monitorunun özellikleri fena durmuyor geçilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 9 Eylül 2020; 10:23:27 >

• Çözünürlük : 1920 x 1080
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

üstad 27 fhd asus tuf vg27vg kullanıyorum başka panellere de baktım ama kavisli ekrana şuna buna göre en iyi panel bunda gibi alternatif tavsiyen var mıdır? ben siyahların güzel olmasını istiyorum o yüzden va dan memnunum ve gözlerimi yaktığı için ips kullanamıyorum ee tn zaten görüş açısı bana lazım o da olmuyor. 32inch 2k çok büyük 24inch fhd ise küçük en konforlu kullanım 27fhd ekran da ha isteyen oyun içinde render resolution %150 yapsın 2k ihtiyacı hissetmez. benim monitorde hdr yok geçen hdr video izledim çok hoşuma gitti.hdr için monitor değiştirmeye sizce monitorum iyi mi yoksa tavsiye ettiğiniz başka monitor var mı ? şu monster ın yeni monitorunun özellikleri fena durmuyor geçilir mi ?

Alıntıları Göster
    Gerçek bir HDR deneyimi için HDR1000 özellikli bir monitör almalısınız diye biliyorum. Açıkcası bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar cevap verirse daha doğru yönlendirilmiş olursunuz.

Sizler yardım eder misiniz arkadaşa? @bjkyener @Mete Can Karahasan

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Hocam hdr1000monitor ağlatır bizi fiyat olarak bize 400nit hdr giriş seviye olsa yeter, yeter ki hdr içerik açabilsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Monitörü 4 aydır kullanıyorum sorusu olan sorabilir. Fhd olmasına rağmen piksel sayma gibi bir durum söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cavexle

Monitörü 4 aydır kullanıyorum sorusu olan sorabilir. Fhd olmasına rağmen piksel sayma gibi bir durum söz konusu değil.
    Bu urunde 1060 ile Gsync acabliyor muyuz, yoksa compatible mi calisiyor?

Oyunlarda Gsync ile memnun musunuz?
    Urun fiyatini hak eder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

İtopya hakkında bir sürü şikayet vardı, yakın zamanda düzeldiklerini zannetmiyorum. Dikkat etmekte fayda var.
    İlginç şekilde monitör çok hızlı bir şekilde ulaştı fakat şehir dışında olduğumdan kargoyu ev ahalisi teslim almış. Dün akşamdan bu yana deneyimliyorum, ölü pikselimiz yok çok şükür. Karanlıkta ve simsiyah bir arka planda çok az miktarda bir ışık sızması var fakat kabul edilebilir düzeyde. Şimdilik gayet memnunum, bakalım önümüzdeki günlerde farklı deneyimler yaşayacak mıyız.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Umarım yaşamazsınız hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

Bu urunde 1060 ile Gsync acabliyor muyuz, yoksa compatible mi calisiyor?

Oyunlarda Gsync ile memnun musunuz?
    Urun fiyatini hak eder mi ?

Alıntıları Göster
    Kesinlikle fiyatının karşılığını veriyor. Tn panel, va panel monitörlerden sonra baya beğendim. Ben freesync kullanıyorum gayet güzel çalışıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.