Şimdi Ara

1999₺ TCL Plex(128 GB) Snpdrgn 675/48MP(IMX582)+16MP(S5K3P9)+20MP(OV24B1Q)/6.53'(1080x2340)/3820mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1999₺ TCL Plex(128 GB) Snpdrgn 675/48MP(IMX582)+16MP(S5K3P9)+20MP(OV24B1Q)/6.53"(1080x2340)/3820mAh
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2100 tlyi bu telefona vermek akıl işi değil

ne özelliği var

1400 - 1500 tl olsa belki alınır

Telefonun ekran parlaklığını videoya bakarak anladım 350 - 420 nit (Bunun üstüne kesinlikle olmaz) Büyük olasılıkla 400 ün altı

Birde buna kaliteli ekran diyorlar ekran görmesek yedirecekler

Bu telefonu yurt dışında 316 dolara satma ihtimali sıfır çünkü mi 9t 6/128gb 265 dolar
  • Fiyat güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Fiyat güzel
    Fiyatın güzel olması için kamerasınjn çok iyi olamsı lazım, yoksa fiyata göre işlemci i
    Yeterli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp oğlu çöp bu TCL markası alcatel telefonların üreticisi hepsi çöp. Gidin vestel alın general mobile alın çok daha iyi

• metbey M kullanıcısına yanıt
    Bence sd675 o kadar kötü bir işlemci değil,ayrıca sony 582 camera,full hd 128gb 3800 pil..zaten bu fiyatlara çok iyi kamerası olan bir cihaz ne var ki..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi adını duymadın galiba dostum
    O paraya note 8 pro alırsın yahuu

• Kullanmadım, kalitesini de bilmiyorum yalnı piyasada ciddi rakipleri varken bu fiyattan satacağını düşünmüyorum. Kısa sürede fiyatı düşecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • M-D-Luffy kullanıcısına yanıt
    Aman hocam siz alın benden uzak olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2100 tlyi bu telefona vermek akıl işi değil

ne özelliği var

1400 - 1500 tl olsa belki alınır

Telefonun ekran parlaklığını videoya bakarak anladım 350 - 420 nit (Bunun üstüne kesinlikle olmaz) Büyük olasılıkla 400 ün altı

Birde buna kaliteli ekran diyorlar ekran görmesek yedirecekler

Bu telefonu yurt dışında 316 dolara satma ihtimali sıfır çünkü mi 9t 6/128gb 265 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 30 Ocak 2020; 20:29:27 >
  • tcl ne yav ? xiaomi yok mudur alternatif ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

tcl ne yav ? xiaomi yok mudur alternatif ?
    TCL Corporation, merkezi Guangdong Eyaleti, Huizhou'da olan bir Çin çokuluslu elektronik şirketidir. Televizyon alıcısı, cep telefonu, akıllı telefon, klima, çamaşır makinesi, buzdolabı ve küçük elektrikli ev aletleri gibi ürünleri tasarlar, geliştirir, üretir ve satar. 2010 yılında dünyanın 25. büyük elektronik üreticisi oldu. 2013'te pazar payı ile üçüncü büyük televizyon üreticisi oldu. TCL'nin kurumsal sloganı "Yaratıcı Yaşam" dır (The Creative Life). Kuruluş yılı 1981.

Aynı fiyat segmentinde 128GB hafızalı 6GB ramli bu performansta garantili bir Xiaomi alternatifi bildiğim kadarıyla yok 200 TL farkla redmi note 8 pro 128GB rakip olabilir. Samsung Galaxy M40 128GB veya Realme 3 pro 128GB ile de kıyaslanabilir.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    mi 9t 'de sd730 işlemci var, bundan daha iyi

VERSUS
    Qualcomm Snapdragon 675 vs Qualcomm Snapdragon 730 : Aralarındaki fark nedir?
    https://versus.com/tr/qualcomm-snapdragon-675-vs-qualcomm-snapdragon-730

• Fiyat hala yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: aqhuan

Kullanmadım, kalitesini de bilmiyorum yalnı piyasada ciddi rakipleri varken bu fiyattan satacağını düşünmüyorum. Kısa sürede fiyatı düşecektir.
    Fiyatı düşmüş hali bu desek. Piyasaya ilk giriş fiyat 3500 TL'ydi bu telefonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

mi 9t 'de sd730 işlemci var, bundan daha iyi

https://versus.com/tr/qualcomm-snapdragon-675-vs-qualcomm-snapdragon-730
    Tabiki daha iyi ama 2820 TL 128GB olan modeli
    akakce.com
    Xiaomi Mi 9T 128GB Cep Telefonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-xiaomi-mi-9t-128gb-fiyati,498388986.html

Bu arada kendim 128GB Xiaomi Mi A3 kullanıyorum.

• Markayı bilmem ama teknik özelliklerine baktım 1600 belki eder. Bunun neresi fırsatmış yahu.
  • ederi 1700
  • Cohannan hocam elinize sağlık açtığınız konuları özenle takip ediyorum, konu başlığından bile sizin olduğunuzu anlıyorum ayrıntılı başlığı siz kullanıyorsunuz, 2013 te sizin açtığınız konu sayesinde asus n56dp almıştım hala kullanıyorum keratayı. Sizin gibi insanlar sayesinde forum güzelleşiyor

• Bunlar lansman sonrası daha yüksek fiyattan girmeye kalkmışlardı sanki piyasaya. Öyle hatırlıyorum. Alcatel ve Blackberry mobil kısmını da bunlar satın aldılar. TV sektöründe de ABD'de falan paya bilinen bir marka ama TR'de iyi satmak için ilk etapta biraz bilinirlik arttırmak lazım.
  • +2 GB ram için kimse bu telefona bu parayı vermez. Geçenlerde Realme 5 pro 1699'dan satıldı. Şu an gittigidiyorda 1823 TL. Tercih yapmak gerekirse tabiki Realme 5 pro.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/200715-365649/realme-5-pro_tcl-plex/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.