Aslında 2000 motor almak isterdim ama vergi ve yakıt tüketimi konusunda pek memnun olmayanlar bunu alma diorlar. !998 model opel vecrta gl modelini buldum fiyatı 12.000 ytl km.sini tam olarak bilmiyorum ama araçta klima yokmuş. Bunlar kaç beygir bide acaba bu hantal kasayı çekermi? bilen ve kullanan arkadaşlar varsa lütfen bana yardımcı olsun. Kasanın tipini çok beğeniyorum. 2000 model kullanmıştım 2000 motordu gayet konforluydu eğer bu konfroru bu araçta yakalayamayacaksam bana söyleyin. Bide ilk defa araç alacağım. Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
hız konusunda başarılı bir araç. yeterki gaza bas.
2000 motorlularda şu anda yeni çıkan kademeli sistem tüp taktırırsan yakıt olayını çözesin artı performanstanda birşey kaybetmez. Bence bunu yaparsan yakıt konusunda bayağı bir karlı olursun fiyatı da 1000ytl ila 1200 ytl arasında değişir.Ama 2000 yada 2001 model 2000 motorun bulabilirsen performans açısından daha iyi olur.Onlarında fiyatları 12-15 arası değişiyor.Yanlız 2000 2001 modelde konfor fark eder 1998 modele göre.
sana efsane araba solıcem 95 veya 96 model 96 modelı 95 yılının son aylarında uretıldıgı ıcın 96 gecer opel vectra gt 2000 cc 150 beygır araba resmen bır karısım arabası amerıkan arabası gıbı kuvvetlı japon arabası gıbı hızlı kalkıyor 0-100 8.5 sn fabrika verisi ve içi bu yeni passatı bılemem ama eskılerınden daha geniş iç hacim ayrıca kasası da hatalrıda klasık bır alman
arkadaşım gt çok iyi ben sıfır almıştım 99 da gri renkdi zaten agırlıkla gri renkde olur süper araba bence temizini bulursan al