yaptırdıysanız hangi marka ve hangi sistemi taktırdınız ?
sorun varmı yoksa sorunsuzca kullanıyormusunuz ?
bunları buradan paylaşırsanız hem bizler hemde bu arac ve araçlara ilgili kişiler bilgi sahibi olur..
atiker düz sistem taktırdım hiçbir sorun çıkartmadı yaklaşık 140-150 ykr yakıyo
94 model opel vectram vardı, 400 000 km yaptım arabada hiçbişey yok, yani satmasa idim bi 400 000 km daha yapacaktı, ticari araç almak için mecburen sattım , çünkü peşinata para lazımdı...
O aracı bilen bilir, bilmeyen ise bilmediğini hemmen belli eder, o yılların en çok tutan efsane arabası idi.
Temizini bulmuş isen kaçmaz, gözün kapalı al, 400 000 km yol yaptım araba hala canavar gibiydi.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orjinalden alıntı: set
94 model opel vectram vardı, 400 000 km yaptım arabada hiçbişey yok, yani satmasa idim bi 400 000 km daha yapacaktı, ticari araç almak için mecburen sattım , çünkü peşinata para lazımdı...
O aracı bilen bilir, bilmeyen ise bilmediğini hemmen belli eder, o yılların en çok tutan efsane arabası idi.
Temizini bulmuş isen kaçmaz, gözün kapalı al, 400 000 km yol yaptım araba hala canavar gibiydi.
HOCAM 94-95 GT olan modelleri nasıldır..
donanım olarak cok iyiler fakat yakıt konusundan dolayı tereddütlüyüm bu araçlar hakkında..
şu anda aktif olarak kullandığım araç toyota corolla..
malüm ekonomiye alışmışız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme