Şimdi Ara

1993 VECTRA GL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aracınıza lpg dönüşümü yaptırdınızmı ?

yaptırdıysanız hangi marka ve hangi sistemi taktırdınız ?

sorun varmı yoksa sorunsuzca kullanıyormusunuz ?

bunları buradan paylaşırsanız hem bizler hemde bu arac ve araçlara ilgili kişiler bilgi sahibi olur..
  • atiker düz sistem taktırdım
    hiçbir sorun çıkartmadı
    yaklaşık 140-150 ykr yakıyo
  • 94 model opel vectram vardı, 400 000 km yaptım arabada hiçbişey yok, yani satmasa idim bi 400 000 km daha yapacaktı, ticari araç almak için mecburen sattım , çünkü peşinata para lazımdı...

O aracı bilen bilir, bilmeyen ise bilmediğini hemmen belli eder, o yılların en çok tutan efsane arabası idi.

Temizini bulmuş isen kaçmaz, gözün kapalı al, 400 000 km yol yaptım araba hala canavar gibiydi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

94 model opel vectram vardı, 400 000 km yaptım arabada hiçbişey yok, yani satmasa idim bi 400 000 km daha yapacaktı, ticari araç almak için mecburen sattım , çünkü peşinata para lazımdı...

O aracı bilen bilir, bilmeyen ise bilmediğini hemmen belli eder, o yılların en çok tutan efsane arabası idi.

Temizini bulmuş isen kaçmaz, gözün kapalı al, 400 000 km yol yaptım araba hala canavar gibiydi.

HOCAM 94-95 GT olan modelleri nasıldır..

donanım olarak cok iyiler fakat yakıt konusundan dolayı tereddütlüyüm bu araçlar hakkında..

şu anda aktif olarak kullandığım araç toyota corolla..

malüm ekonomiye alışmışız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.