Xp'yi kaldırmıyosa linux'un kde veya gnome u nasıl kaldıracak onlarda belli bi güç istiyor gereksinimleri xp ey yakın.
İnternet için bire bir,ver ''e-Mule'' yansın gece gündüz download.
quote:
Orjinalden alıntı: Dhul-Fakar
quote:
Orjinalden alıntı: polatyy
O mesajda bahsedilen ekonomik terör değil bizzat PKK vb teröre verilen destek. mesaj buna istinaden atılmıştır. mesaj içeriğinin doğruluğu veya yanlışlığı baz alınmamış olup asıl tepki ilgisiz ve tepkisiz kalınmasınaydı.
Banal Vatansever.
Gerçek yaşantımda karşıma alıp tecrübelerimi paylaştığım yaştaki insanlarla burada fikri tartışmaya girersem olacağı bu. Konu nere sizin yazdıklarınız nere...
Mesajın doğru ya da yanlışlığını ciddiye alma ama banal vatansever yakıştırmasına çok içerle. İşimiz var sizinle...
Mümkünse bilgi alalım sizden, ne tür terörizm olduğuna istinaden.
Bunu söylerken hiç kimseye herhangi bir yakıştırmada bulunmadığımın farkındasınız değilmi?
Evet haklısınız bu tartışmanın yeri burası olmaktan çıktı,Kadere bırakalım en iyisi,belki bir gün tartışma fırsatını yakalarız tüm bunları çok daha uygun platformlarda.
İçerleme meselesine gelince; Sandığınız gibi değil inanın ,bu tarz şeylerden içerlemem,belki benim ilk mesajımda "topunuza yazıklar olsun" demem çok yakışık almadı ve ona istinaden bu tarz "yakıştırma"lar olabilir,siz o mesaj dan sonra beni böyle kabul etmişsseniz ...
Herneyse ,tartışmaya devam eder nitelikte bir paragraf daha yazdıktan sonra bunu uzatmanın bir gereği olmadığını farkederek o paragrafı olduğu gibi sildim. Daha fazla uzatmanın alemi yok ,bırakalım 199$ lık PC yi tartışsın arkadaşlarımız.
İyi geceler dilerim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme