Bildirim
1987 MERCEDES 200 D ALDIM! ! ! (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyi günler hayırlı uğurlu olsun aracınız bende tam sizinki gibi bir araç düşünüyorum tavsiye eedrmisiniz bilgilendirirseniz sevinirim -
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 23 Kasım 2015te 1997 trafik çıkışlı 1995 model Mercedes E 200D otomatik vites araba aldım. Gerçekten çok sağlam çok iyi araba mercedesin üzerine araba tanımam. Diğer fransız İtalyan Kore arabalarının 40km ile zar zor aldığı keskin dönüşleri bile 80 90 ile sorunsuz savurmasız alabiliyorum. Şöyle bi dönüşe girdiğinizde gözünüzün baktığı yere nişan alıp gidiyor resmen her kuruşu helali hoş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: halil48
Güle güle kullan kardeş bende 200D/84 ü var.Sizin ki 124 kasa daha iyi olması lazım benimki de rampada bayılır düz vites ama kasa ağır geliyor bizimkine.Sonra bizimki 123 kasa sizinki hakkında bilgim yok.
SAHİBİNDN KLİMALI ABSLİ HİDROLİK DİREKSİYONLU LPGLİ 200 MERCEDES İlan No: 312841004http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibindn-klimali-absli-hidrolik-direksiyonlu-lpgli-200-mercedes-312841004/detay
Su araca bakar misiniz sizce Nasıl ne yakar dezavantajları nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlan açılmıyor. 200 karbüratörlü ve LPG ile çekiş düşer.
200E mekanik enjeksiyonlu, ateşleme veya yakıt ayarı bozulursa LPG ile başınızı ağrıtır.
E200 elektronik enjeksiyon, motordaki elektrik tesisatının tek çözümü sıfırdan tesisat yaptırmak. Yoksa otomobilden soğutur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X