Şimdi Ara

190tl-ALCATEL ONE TOUCH-995 (HDMI 4.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar alcatel one touch 995 model telefonumu satmak istiyorum 10/07/2012 de teknosadan alınmıştır.
    kutusu faturası vardır.
    fiyatının çok makul olduğubu düşünüyorum ne pazarlık istiyorum ne de uzun ilan süreleri. aynı telefon 7 ay önce 450-500 arasına satılıyordu forumda
    youtube a oyun videolarını yazarsanız most wantedi falan oynattığını görürsünüz. ben dead triggeri bitirdim hiç kasma yapmadı.
    bu arada youtube videolarında eski versiyon yüklü yani 2.3 yüklü ama telefon güncelleme aldı ve şu an ics var telefonda yani 4.0.3 galiba
    zamanının f/p ürünüydü. günlük kullanım için gayet yeterli bir cihaz.
    7 ay daha garantisi var teknosa tarafından.
    kusurlarına gelirsek: öncelikle telefonun neyi varsa anlatırım alıcı daha sonra hiçbir sürpriz ile karşılaşmaz buluştuğumuz zaman.
    ekranda 1cm den daha az uzunlukta kılcal bir çizik var sadece ekran kapalıyken dikkatlice bakılırsa belli oluyor.
    arka kapağın çok temiz olduğunu düşünüyorum ama kenarlarda çok ufak deformasyonlar var.
    ses açma kapama tuşunun kenarlarında çok çok küçük soyulmalar var
    usb kablo giriş bölümünün etrafında kılcal çizikler var.
    telefonun çerçevesi metal(gerçekten çok sağlam ve kaliteli) metal olduğu için bazı bölgelerinde kılcal çizikler mevcut ama görmek için dikkatli bakılması gerekiyor.
    telefon alınalı 15 ay falan olmuş galiba ama kullanıldığı süre 6 ay dır en fazla.
    uzun süredir dolapta duruyordu bende satmaya karar verdim. temiz bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
    küçük büyük tüm fiziksel kusurlarını söyledim yazdığım şeylerin bazılarını ben söylemesem fark edemezsiniz bile belki.
    fotoğraflara geçelim :
    (bu arada fotoğrafları lg g2 ile çektim olabildiğince yakından bütün detayları görebilmeniz için baya uğraştım)
    (fotoğraflarda bir hata olmuş 5dk ya düzenliyorum)

fiyat : 190tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 27 Aralık 2013; 14:54:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 27 Aralık 2013; 18:28:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.