Şimdi Ara

190 Mbps İnternet ile Steam'de Maksimum 12 ile İndirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

190 Mbps internet hızım var ancak Steam'de ya da herhangi bir platformda indirme yaparken maksimum 12 Mb/s ile indirebiliyorum. Bunun sebebi nedir? Ethernet kablosu desteklemiyor olabilir mi?

• 12MB/s ise 96mbps olarak indiriyorsun... sorun yok...

• hocam ben geçen sene 500 mbit kullnıyordum. steamden indirme başaldığında 50-60 mB ile indiriyor ama az sonra kesiliyordu. pc ağını kapatıp açmadan sorun düzelmiyordu. yaşayan çok var bunu. sen yaşıyor usun kesilme

• bağlantı türünüz kablolu ise sıkıntı olabilir(bağlanan başka birileri olabilir veya modem maximum hızı desteklemiyor olabilir vb...). ancak kablosuz bağlantı ise gayet normal.

• Kullandığın router nedir?
    Kullandığın kablo nedir?
    Kullandığın PC nin ethernet portu kaç mbit'tir?

Bunlardan biri 100mbit desteklediği için sınırlanıyorsundur.
  • Tulpar.apk kullanıcısına yanıt
    500/8=62.5

Normal zaten o hızda indirmen. Kesinti normal değil? Kullandığınız router nedir? Router ile bilgisayarınız arasında herhangi başka bağlantı var mı?
  • birden çok sebebi olabilir ancak ethernet kablosundan olma ihtimali de var. 190 mbit internetiniz varsa bu internetten faydalanabilmeniz için hem bilgisayarınızın ağ kartının 1 gbit olması hem modeminiz 1gbit portlara sahip olması gerekiyor. Ethernet kablosunun da cat 6 olması gerekiyor. Ancak birçok cat5e kablo da özellikler kısa mesafelerde rahatlıkla 1 gbit i taşıyabiliyor. Kablonuzun içinden 8 tane kablo geçiyor bunlardan 4 tanesi sizin 100 mbit ile bağlanmanız için yeterli ancak gigabit bağlanmak istiyorsanız kalan 4 kabloya daha ihtiyacınız var işte o kalan 4 kablodan bazıları eğer kırılmış ise 100 mbit ile bağlanırsınız. 190 mbit hıza sahip olsanız bile bunu kullanamazsınız. 8 bit 1 bayttır 100 mbit yaklaşık olarak 12.5 megabyte eder. Yani kablodan olabilir. Bağlandığınız bilgisayarın ethernet kartı 100 mbit e kadar destekliyor olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.