Şimdi Ara

190.000 bütçe ile sıfır otomatik araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astra kasasının eskimesi ile birlikte en dolu ve güzel seçenek oluyor bence. Yine de kasası eskidiği için o para bağlanır mı bilinmez.
    Egea 190 bin liralara alınacak araba değil. Mirror donanım olarak fena değil ama yine de ben 190 bin liram olsa Egea'ya bağlamazdım.
    Clio alırsanız evet çok dolu oluyor ancak neticede Clio, C segmentinde daha iyi seçenekler olabilir, yoksa Clio ile test sürüşü yapıp Clio düşünülebilir. Bana kalırsa Clio alacaksanız donanımı biraz kısıp daha uygun fiyata bütçenizi daha az yorarak orta donanım Clio alın. Yeterince dolu bir araba o da.

Focus, Corolla ve Rio hakkında fikrim yok maalesef.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    hangi bayiden aldınız acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5566

hangi bayiden aldınız acaba ?
    Kar plaza hocam
  • Focus veya Corolla al geç.

Diğerlerinden uzak dur.
  • Geçen ay 181 bin tlye prestige paket rio aldım. Daha önce clio, mito, 208 ve corsa kullanmıştım. Rıo bence hissettirdikleri ile diğer b sınıflarından daha ileride. Sürüş olarak vites ve motor uyumu çok iyi, geçişler hissedilmiyor ve yol tutuşu guven verıyor. Arka diz mesafesi güzel, güvenlik testlerinden tam puanlarla çıkmış. Ön arka disk frenleri, 6 hava yastığı, çarpışma önleyici gibi özellikleri mevcut. Kablosuz apple car play, 6 hoparlör, şerit takip, ısıtmalı koltuk, anahtarsız giriş çalıştırma, yorgunluk tespiti vs vs bir çok şımartan özellik var, 208den sonra ben kendimi mutlu hissediyordum bu aracın içinde.

190.000 bütçe ile sıfır otomatik araç tavsiyesi

Not; Eğer uzun süreli kullanıcıysanız sorunsuzlugu ve garantı kapsamı sebebıyle kesinlikle rio ama seneye satarım diyorsanız clio daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Corolla almayalim da ne alalım hocam? Benim de aklımda öncelikli olarak 162bine vision var. 205 seviyesine çıkarsam flame x pack.li almak var. 162bin ve 200bin seviyesinde başka öneriniz var mi?
    Mevcut aracım 2017 benzinli megane joy manuel

Alıntıları Göster
    işin garibi 162000 e vision alamıyorsunuz...Hiç bir bayi boş araç satmaya yanaşmıyor,hepsi gözü açtı.Bir dünya saçma sapan aksesuar ekleyip 170-175 gibi vision, 185 olan dream paketi de 192-200 bandında satıyorlar.

Hangisini alayım konusuna gelirsek: şu piyasada 162.000 lira vision otomatik BEDAVA,hani 2 3 ay önce dolar 6,85 ti ve uzuuun süre o fiyatta tutuldu,çok ucuzdu.nitekim şu an 7.50 gibi...Bu fiyatlara Corolla çok mantıklı seçim olur, gel gör ki malzeme dandik, yukarıda uzun uzun anlattım.Malzeme dandik olduğu için ucuz zaten :) Bunları göze alıyorsanız ve 162.000 e corolla alabiliyorsanız çok iyi iş yapmış olursunuz...

• Dolu B alacağına boş C al, hatta Focus al, bi de ekran taktır. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 5 Eylül 2020; 1:9:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

TOYOTA COROLLA 1.6 DREAM OTOMATİK

geçen hafta 190.000 tl'ye anlaştım ve kapora verdim, kısmetse 3 hafta sonra teslim alacağım.
    liste fiyatı 185000.Neden 5000 fazla verdiniz,ne extra var?
  • quote:

TOYOTA COROLLA 1.6 DREAM OTOMATİK

geçen hafta 190.000 tl'ye anlaştım ve kapora verdim, kısmetse 3 hafta sonra teslim alacağım.
    Hocam fiyat sabitleme yaptılarmi?

• O fiyata corolla dream olur. Zaten bayi opsiyon siz satmıyor 185 oluyor 192 falan. Ben de tam 1 yıldır 10 bin km yaptım. Aracım vision corolla otomatik. Arkadaşın yukarıda yazmış olduğu sorunların 1 tanesi bile bende yok. Araç çok konforlu şehir içinde pamuklara sarıp götürüyor beni. Tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfiican

Geçen ay 181 bin tlye prestige paket rio aldım. Daha önce clio, mito, 208 ve corsa kullanmıştım. Rıo bence hissettirdikleri ile diğer b sınıflarından daha ileride. Sürüş olarak vites ve motor uyumu çok iyi, geçişler hissedilmiyor ve yol tutuşu guven verıyor. Arka diz mesafesi güzel, güvenlik testlerinden tam puanlarla çıkmış. Ön arka disk frenleri, 6 hava yastığı, çarpışma önleyici gibi özellikleri mevcut. Kablosuz apple car play, 6 hoparlör, şerit takip, ısıtmalı koltuk, anahtarsız giriş çalıştırma, yorgunluk tespiti vs vs bir çok şımartan özellik var, 208den sonra ben kendimi mutlu hissediyordum bu aracın içinde.

Not; Eğer uzun süreli kullanıcıysanız sorunsuzlugu ve garantı kapsamı sebebıyle kesinlikle rio ama seneye satarım diyorsanız clio daha mantıklı.
    Kesinlikle size katiliyorum, b sinifi ama full paket alininca fazlasiyla memnun ediyor. Bu arada cok uyguna almissiniz hocam tebrik ederim, bende Agustos sonu 188 bine aldim. Eylul basinda teslim ettiler. Siyah renk bulamamistim sehirdisinda son kalan araci aldim sanirim o nedenle indirimsiz gibi bisey oldu

• outofnick O kullanıcısına yanıt
    2017 Megane bu satma çok pişman olursun. Daha iyi ne bulacaksın. Fiyatlar aldı başını gitti

• Corolla al geç hocam. Yukarıda bir arkadaş sorunlarla ilgili destan yazmış ama 6 aydır kullandığım 11000 km'deki Corollam da hiçbirini yaşamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

2017 Megane bu satma çok pişman olursun. Daha iyi ne bulacaksın. Fiyatlar aldı başını gitti
    Hocam 3 yıl oldu ve garantisi doldu. Bu zamana kadar 1 rot başı ve cam fitillerini garantiden değiştirdim. Bunlar olası durumlar ancak bunun dışında bir de klima yönlendirmesinin yanlış yönlendirmesi sonucunda tüm kalorifer kazanı tesisatı garantiden değişti. Allah göstermesin yarın öbür gün yüksek fiyatlı bir arıza çıkmasından korkuyorum. Şimdi bi Corolla alsam, özellikle liste fiyatına Vision paket bulursam hem minimum 3 yıl garanti olacak, hem araç otomatik olacak, hem de az bir fark vermiş olacağım. Bir yandan da bütçe arttırıp, üst vergi dilimine girmeye yakın araçları düşünüyorum ancak karar veremiyorum. O konum da bu linkte. Katılımlarınızı beklerim https://forum.donanimhaber.com/kazandiracak-arac--145405287#145405287

• hotlevel kullanıcısına yanıt
    Sıze de hayırlı olsun hocam, kazasız belasız kullanırsınız ınsallah. Fıyat olarak ıse maalesef kulağa d segmentı otomobıl ıcın odenecek paralar gıbı gelıyor ama ulkenın durumu ortada :(

bana bu arabaya 180 bın tl mı verdın aklın tutulmus dıyen forum uyelerı 200 bın tlye corsa arıyor suan, bu durumdan hosnut degılım tabı

• fluminense kullanıcısına yanıt
    No ss No güven

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

No ss No güven
    ss nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5566

Hocam fiyat sabitleme yaptılarmi?

Alıntıları Göster
    evet yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

liste fiyatı 185000.Neden 5000 fazla verdiniz,ne extra var?

Alıntıları Göster
    maalesef görüştüğüm hiç bir Toyota bayisi aksesuarsız araç vermedi. Bayiler 190.000 ile 195.000 arasında fiyat verdiler.

Araçta ekstra olarak boya koruma ve park sensörü var.
  • quote:

maalesef görüştüğüm hiç bir Toyota bayisi aksesuarsız araç vermedi. Bayiler 190.000 ile 195.000 arasında fiyat verdiler.

Araçta ekstra olarak boya koruma ve park sensörü var.

Alıntıları Göster
    Hangi bayiden aldınız? Fiyatı sabitlemişler...fiyat sabitleniyorsa ben de dream düşünüyorum. Ne kadar kaporaya fiyatı sabitlerim acaba?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.