Şimdi Ara

19 yaşında reelde yüzüme bakmayacak 30 yaşında adama tavsiye veriyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
22.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
193 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 36 yaşındayım, benim için 18 yaşındaki bir kardeşimin fikri çok değerli, yanlışı varsa düzeltmeye yardımcı olurum, doğru söylüyorsa da destek veririm..Bakın ülkeyi başındaki beladan yeni oy kullanan, zeki ve neyin ne olduğunun yaşlılardan daha fazla farkında olan gençler kurtarıyor, hafife alınacak birşey değil..Gençler seviliyorsunuz
  • "hmm 19 yaşındaki bebe böyle düşünüyorsa bi sıkıntı vardır. tamam kafam daha net, bu bebenin dediğinin tersini yapayım"
  • benden sana bir tavsiye, tdk basımlı bir türkçe sözlüğü ve dil bilgisi kitabı al. konu başlığından hiçbir şey anlaşılmıyor.

not: eğitim sistemimize saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares

benden sana bir tavsiye, tdk basımlı bir türkçe sözlüğü ve dil bilgisi kitabı al. konu başlığından hiçbir şey anlaşılmıyor.

not: eğitim sistemimize saygılarımla...
    Başlığı anlamayan tek kişisiniz, sadece 19 yaşında dan sonra virgül olabilirmiş. Fakat cümlenin bütün öğe dizilimlerine uygun sorunsuz bir başlık. Türkçe öğrenmeye çalışabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAHDİK -- 9 Temmuz 2019; 15:41:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Ben bir keresinde en büyükleri 12 - 13 yaşında çocuklarla hayatımın en kolay oyununu kazanmıştım. Gerçekten ilginç bi deneyimdi
    Aynen zıpırlar iyi oynuyor

• Çok güzel block konusu olmuş bence. Forumun ergenlerini görmüş olduk
  • TAHDİK kullanıcısına yanıt
    olabilirmiş dizilime göre olmalıydı. başlıkta çatı anlatım bozukluğu var, "uygun" diyorsanız ilk sayfada bir üyenin yazdığı gibi size türkçe öğretenlerin emeğine sağlık.
  • Okumadıkça eski sözler unutuluyor galiba, onun için ben bu gereksiz konuya "Akıl yaşta değil baştadır" atasözümüzü bırakıp gidiyorum

• 30 yaşındayım hic böyle düşünmemiştim 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah aşkına hangi konuda tavsiye veriyorsun banada versene tavsiye....
  • Kitap, müzik, dizi,hayat her türlü alanda. İnsanları yaşına göre yargılamayı bıraksanız olmaz sanki.
    Bilginin niteliğine değil nereden geldiğine bakmayı bıraksanız ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Kitap, müzik, dizi,hayat her türlü alanda. İnsanları yaşına göre yargılamayı bıraksanız olmaz sanki.
    Bilginin niteliğine değil nereden geldiğine bakmayı bıraksanız ya.
    O güzel muhteşemsin. Sen Tavsiye vermeye devam et alanlardan.
  • Valla abi ben tavsiye vermeye, verdiklerim de almaya devam edecek. Sen istersen alma banane.
    Yüzlerce kitap okumuş, binlerce müzik dinlemişim, sırf 18 yaşındayım diye eziklik hissedip vermeyeceğimi sanma yani.
    Ne de olsa Fatih Sultan Mehmet 19 yaşında İstanbulu fethetmişti. O da bunlara taksa kafasını ohoooo...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.