Şimdi Ara

19 yaşında bi kızım ve babam eve 21.00'da gelmeme kızıyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
15.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ztalan

Kızını dövmeyen dizini döver.

He herks kızını dövsün yani, öle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Forumda 1erkege 5erkek dusuyor boşuna kızım ayağına yatma.

Geç gelmiyorsun diye konu açmakta ayrı kafa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Forumda 1erkege 5erkek dusuyor boşuna kızım ayağına yatma.

Geç gelmiyorsun diye konu açmakta ayrı kafa.

Bence senin ciddi problemlerin var. Kızım ayağına yatmıyorum, boşuna günahımı alıyosun. Yazdığım yorumu okumadan yargılıyosun. İstediğim gibi konu açarım ayrıca, geç gelmiyorum diye de açarım, başka bir şey içinde, rahatsız olduysan girme konuma.

• Millet suriyelinin kurdun sokakta yaptigi tacizden tecavuzden dem vurmus ama su yorumlara bir bakin. Tacizci tecavuzcu abazan her yerde. Irk din dil yer falan fark etmiyor. Eh kizin internetten de uzak durmasi lazim gece gec girmemesi gerekiyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 30 Haziran 2017; 12:23:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aswattha

Millet suriyelinin kurdun sokakta yaptigi tacizden tecavuzden dem vurmus ama su yorumlara bir bakin. Tacizci tecavuzcu abazan her yerde. Irk din dil yer falan fark etmiyor. Eh kizin internetten de uzak durmasi lazim gece gec girmemesi gerekiyorsa.

:D ben zaten artık eve bi odaya kapanıp, sadece yemek, su, lavabo ihtiyacımı gidermeyi düşünüyorum, bazı yorumlar hakikaten Türkiye'deki insanların ciddi problemleri olduğunu gösteriyor. Siz gerçi domates örneğini vermiştiniz, haklısınız ama insan korkmuyor da değil.

Hayat kısa gençliğin ve hayallerin ise dahada kısa,o yüzden kimseyi takmadan özgürce yaşamana bak ki,ilerde yaşlı biri olup zar zor yürüdüğün günlere geldiğinde(gelebilirsen) keşke şunuda zamanında yapsaydım deme.

Sürekli in sanları kısıtlıyorlar,birşeyler dayatıyorlar ondan sonrada kendi gibi olmasını bekliyorlar.

Eğer sen başkalarının ağzıyla hareket edersen kendi kişiliğini,kendine özgü yaşamı asla yaşayamazsın,başkalarının sana direttiği,zorladığı bir hayat yaşarsın tıpkı diğer pekçok kız hatta erkek gibi.

Dışarı çıkarken tabi sprey vs kendini koruyabileceğin bir şeyler(spor da olabilir) olursa daha iyi olur tabi ben erkek halimle sakata gelirim diye korkmuyo değilim başımı belaya sokarlar diye,kimse pisliklerle uğraşmayı istemez zorda kalmadıkça.
  • AÇIK TEKLİFİM;

Gel kadınım ol, çekip kurtarayım seni O hayattan,

yediğin önde, yemediğin arkada. hizmetçi, şoför emrinde,

iş güç, herşey hazır eğer çalışmak istersen. istemezsen,

altında araban, çantanda kredi kartı gez toz çarşı pazar avm, istediğin saattede eve gelebilirsin, gece yarısını geçmedikten sonra..

teklifim kısa bir süre için geçerli, acilen evlenmem gerekiyor, yoksa babam holding başkanlığını evli olan kardeşime devredecek, yaş olarak ben tecrübeliyim ama adamın evli olma takıntısı var, bu fırsatı kaçırma diyorum son olarak,

mesajımdan daha önce yazmış yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar nikahımıza davetlimdir,

tüm DH şahit, benimle ömür boyu çok mutlu bir hayatı paylaşmaya var mısın ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

AÇIK TEKLİFİM;

Gel kadınım ol, çekip kurtarayım seni O hayattan,

yediğin önde, yemediğin arkada. hizmetçi, şoför emrinde,

iş güç, herşey hazır eğer çalışmak istersen. istemezsen,

altında araban, çantanda kredi kartı gez toz çarşı pazar avm, istediğin saattede eve gelebilirsin, gece yarısını geçmedikten sonra..

teklifim kısa bir süre için geçerli, acilen evlenmem gerekiyor, yoksa babam holding başkanlığını evli olan kardeşime devredecek, yaş olarak ben tecrübeliyim ama adamın evli olma takıntısı var, bu fırsatı kaçırma diyorum son olarak,

mesajımdan daha önce yazmış yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar nikahımıza davetlimdir,

tüm DH şahit, benimle ömür boyu çok mutlu bir hayatı paylaşmaya var mısın ???

Hayır, evliliğe karşıyım. Daha iilerine layıksın, internetten tanıştığın bi kıza güvenme zaten, genel olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Hayat kısa gençliğin ve hayallerin ise dahada kısa,o yüzden kimseyi takmadan özgürce yaşamana bak ki,ilerde yaşlı biri olup zar zor yürüdüğün günlere geldiğinde(gelebilirsen) keşke şunuda zamanında yapsaydım deme.

Sürekli in sanları kısıtlıyorlar,birşeyler dayatıyorlar ondan sonrada kendi gibi olmasını bekliyorlar.

Eğer sen başkalarının ağzıyla hareket edersen kendi kişiliğini,kendine özgü yaşamı asla yaşayamazsın,başkalarının sana direttiği,zorladığı bir hayat yaşarsın tıpkı diğer pekçok kız hatta erkek gibi.

Dışarı çıkarken tabi sprey vs kendini koruyabileceğin bir şeyler(spor da olabilir) olursa daha iyi olur tabi ben erkek halimle sakata gelirim diye korkmuyo değilim başımı belaya sokarlar diye,kimse pisliklerle uğraşmayı istemez zorda kalmadıkça.

Haklısınız, saolun...

• Bizim eve taşınabilirsin sınırsız özgürlük.

Erkeksen bu mesajımı ciddiye alma.

• Sensuski kullanıcısına yanıt
    eğer bi eve çıkacak olsaydım, bunu bi erkekle gerçekleştirmezdim. Sağol, çok düşüncelisin.

• Cool story bro

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

eğer bi eve çıkacak olsaydım, bunu bi erkekle gerçekleştirmezdim. Sağol, çok düşüncelisin.

kardeş kardeş otururuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaddss011

Cool story bro

Konu çözüldü diyorum, hala "cool story bro", diyen var. Tamam, senin dediğin olsun, sen en en birincisin, ağlama ufaklık, sen kazandın ablası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

quote:

kardeş kardeş otururuz

istersen babamı çağırayım, onla oturun. Kardeş kardeş oturur, güzelce sohbet edersiniz, kardeş kardeşe. Ne dersin?

18 yaşındayım kardeş kusura bakma ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sensuski

quote:

kardeş kardeş otururuz

istersen babamı çağırayım, onla oturun. Kardeş kardeş oturur, güzelce sohbet edersiniz, kardeş kardeşe. Ne dersin?

Ben seni düşünmüştüm ama sen beni babanla düşündün. Seni terkediyorum bb.

• quote:

Orijinalden alıntı: aaddss011

18 yaşındayım kardeş kusura bakma ama

Akıl yaşta değil, baştadır :D

Senin dizini yapmışlar çok super kalp atışı,showda

Bi tane hem doktor ama öğretmen yakışıklı elemandan yardım alıp doktor oluyosun,hadi gene iyisin

Ayrıca kız çok super karate yapıyo önüne gelene tepiği bastı kız,erkek demeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Senin dizini yapmışlar çok super kalp atışı,showda

Bi tane hem doktor ama öğretmen yakışıklı elemandan yardım alıp doktor oluyosun,hadi gene iyisin

Ayrıca kız çok super karate yapıyo önüne gelene tepiği bastı kız,erkek demeden

Ne deyon?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.