Şimdi Ara

19 Mayıs Türk yıldızları gösterisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 19 mayıs gösterileri kapsamında Türk yıldızları ve solotürk gösteri yapmış, yapmış diyorum çünkü izlemek nasip olmadı TRT 15 tane kanalının hiç bir yerinde yer bulamadı gösteriye. Ve ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum ve neden diye soruyorum...

Çünkü
    Bugün solotürk Türk yıldızları türk gençlerine ben bunu yapabilirim bunu başarabilirimi aşılamaktan başka hedefi olmayan. Atatürk'ün "İSTİKBAL GÖKLERDEDİR" vasiyetini son harfi kelimeseine kadar içselleştirmiş Türk Hava Kuvvetlerinin harika bir akrotimi. Dünyanın dört bir yanında blue angels red arrows gibi akrotimleri geride bırakmış yada aynı plotformda hiç geri kalmadan onlarla aşık atmış bir akrotim kim çekemiyor bunları neden çekemiyor anlamıyorum TRT'nin tüm kanallarına baktım birinde caz festivali birinde, fularlı yazarın teki konuşuyor tekrar programında tekrarı veriliyor bu arkadaşlar, konular, şahıslar TÜRKİYENİN EN ÖNEMLİ BAYRAMINDA, EN GÜZEL ORGANİZASYONUNDAN ÖNEMLİ Mİ?

Bügün türk gençlerine yurttaşlarına gurur vermek dışında ne yaptı da böyle bir tutumla karşılaşıyor anlamış değilim TÜRK YILDIZLARI söylenecek tek söz var "AYIP AYIP"

Sonuç olarak helal olsun TRT aldığın vergiyede su, elektrik faturamdan da aldığın kuruşlarada helal olsun başka denecek söz yok...

Not: Aynı konuyu daha öncesinde konu dışınada açmış bulunmaktayım "gösterinin saatini öğrenmek adına" defalarca konuyu yukarı taşımaya çalıştım ama yanlzıca iki tane arkadaş ortak oldu konuma fakat daha sonrasında bu yazıyı yazdığımda hiçbir arkadaş alakadar olmadı tüm kız meseleleri, cinsel problemler baş köşede tutulurken bu önemli milli bayramımızın en güzel organizasyonunun yaynlanmaması dolayıyla yaptıüın eleştiriyi ne yaptıysamda güncel tutamadım bir de buraya yazıyorum... ki burada bu konuyu ciddiye alan insanlar olduğunu düşünyorum...

Adminede rica editorum konuyu kapatmasın burada ne bir hakaretim ne bir ciddiyetsizliğim var hiç kimseyide hedef almadan yanlızca soruyorum neden diye?

• Çok güzel bir noktaya değinmişsin. Bu günler, bayramlar, benim için, bizim için, gençlik için, Türkiye için önemlidir. Nasıl 100. yıl gösterilerinde içimiz gittiyse o sekiz çizen uçaklarda, bugün de aynısı görmek isterdik. Türk Bayrağını gövdesine kazımış bir uçağın, yaptığı gösterilerin baş köşeye konulması gerekti.

Genel olarak bakmak gerekirse, Şişli Belediyesi çok güzel bir kutlama yaptı. Her taraf bayraklarla doluydu gözlerim yaşardı.

Biz Atatürk gençliğine düşen, karşımızdaki engeller ne olursa olsun, bu duyguyu yaşamak, yaşatmak ve yaymak olacaktır.

Herkesin, 19 Mayıs Gençlik ve Spor ve Atatürk'ü anma bayramını kutlarım.
  • Çoğu kişiye sorsanız böyle bir gösteri ekibi olduğunu bile bilmiyordur. Televizyonlar insanları yanlış yönlendiriyor.
  • Türk yıldızlarını bilmemek gerçekten çok ilginç dünyanın 4 bir yanındaki gurur kaynağımız çok ayıp böyle bir cehalete sahip olmak şayet böyle insanlar varsa, ki ben uçuş konusunda kendimce bilgi sahibiyim yaptıkları bırakın her insanı hep jet pilotunun harcı değil...
  • Ben de bekledim. Çıksalar da izlesek diye. Ama maalesef hiçbir şey olmadı.
    Hatta adamın teki çıkıp, 19 Mayıs gösterilerinin öğrenciler için eziyet olduğunu, zorla bir takım sembolleri yüceltmeye çalıştığımızı anlatıyordu.
    Mustafa Kemal Atatürk' ü yüceltmeyeceğiz de kimi yücelteceğiz? Mustafa Kemal Atatürk' ü anmayacağız da kimi anacağız?
    Ne güzel demiş atam; "İstikbal göklerdir!" diye. Ah bir de görebilseydik, hissetseydik, gururlansaydık.
  • Samsun doğu park diye bir yerde 16.30da yapılmıştı heralde. Ondan sonra 15te bizim memleket, Giresun'da başlayacaktı ama yağmur dolayısıyla sadece Solotürk geldi birkaç hareket yapıp gitti. Keşke 5 dk değil de saatlerce dursaydı orda, öyle de bir yağmur vardı ki ona rağmen çoğu kişi izlemeye devam etti.
    Tvde ben sadece cine5te gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.