Şimdi Ara

19 mayis mediamarkt merter dogum gunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    logitech z5500 499TL

• Başka neler var indirimde ki?
  • en iyi fırsat z5500 ün
  • Geçen ay beylikdüzüne gittigimde kuyruk ana caddeye kadar gidiyodu:) bu seferde pek farklı olcanı sanmıorum. Ama fiyatlar acayip güzeldi lg 32ld320 639 tlden satılıyordu. Bunun gibi fiyatlar çıkarsa çok iyi olur. Media marktn bu kampanyalarına bayılıyorum.d
  • İlgili pdf dosyasını indirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.mediamarkt.com.tr/static/pdf/MERTER_FLYER_20110518.pdf
  • z-5500 araştırıyordum tamda yetişebilirsem alırım birtane haber için saolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 - 19 ARALIK 2013
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zanussi zans 715 toz torbasız 1800 watt elektrik süpürgesi 79tl imiş nasıl acaba kullanan var mı?Birde Tefal 3'lü tava seti 49 tl bu nasıl sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 19 Mayıs 2011; 1:31:44 >
  • LG LED TV iyimiş
  • mrb pcdeki sorun yüzünden broşürü indiremedim.çamaşı makinası varmı acaba uygun fiata
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac_1973

mrb pcdeki sorun yüzünden broşürü indiremedim.çamaşı makinası varmı acaba uygun fiata

yine 350 tl ( 600 devir ) gibi bir rakama var , bulaşıkta var. dolap : 750 tl gibi
  • şöyle üst modellerde 7-8 kg lıklarda indirim varmış.
  • Arkadaşlar bana da z550 0 alabilecek bir arkadaşı var mi
  • QDün gece vatan'dan kampanya bekledim ama beklediğim gelmedi alabilecekler bana msj atar ise hayır yapmış olursunuz arkadaşlar
  • Sabah 8:00'de açıldı ve ben de 8:15'te içeri girdim. Z5500'ün yerinde yeller esiyordu. Verdiğim benzin parasıyla kaldım.
  • Yuh bu ne ya:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: satem

Zanussi zans 715 toz torbasız 1800 watt elektrik süpürgesi 79tl imiş nasıl acaba kullanan var mı?Birde Tefal 3'lü tava seti 49 tl bu nasıl sizce?

2 side her açılışta satılan ürünler. tefal de tavalar ( genelde tefal en az 2/3 seri üretir ) tanesi 25 tl dir düşünün.
  • Arkadaşlar mağazadan yeni geldim.
    çamaşır makinası ve zanussi süpürge hariç diğerleri bitti.

bitenler
    usb flash 4 gb-8 gb
    indesit bulaşık mak
    lg 999 tl lik tv.
    canon fot. mak.
  • 999 tl lg 42'' kalmışmıydı acaba.?

yada lg 32'' 600 küsür oaln bilgi verebilecek olan varmı abaca?
  • Z5500 TORİUM Electro Word de 499 tl ye, eger medai mark kampanyasından bahsederseniz 499 a indiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberkberk -- 19 Mayıs 2011; 13:10:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.