Şimdi Ara

19.Dönem PÖH Torpil İddiası ( KPSS'SİZ PÖH) VİDEOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözcü gazetesi, AKP Niğde Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Alpaslan Kavaklıoğlu'nun en çok özel harekât polisi alımı olmak üzere birçok devlet memurunun alımında "torpil" istediğini iddia etti. Gazete iddiasını Youtube'da 13 Nisan 2017'de yayımlanan bir videoya dayandırdı. Gazetenin internet sitesinde "AKP’lilere tek kişilik iş bulma kurumu" başlığıyla çıkan haberde "Kavaklıoğlu’nun onlarca partiliyi devlete yerleştirmek için bakanları ve müdürlükleri adeta ‘resmi yazı bombardımanına’ tuttuğu ortaya çıktı" ifadesi kullanıldı. İşte Sözcü gazetesinin iddiasına konu olan video...

http://forum.polisolmakistiyorum.com/konu-19-donem-poh-torpil-iddiasi.html
    http://t24.com.tr/video/3419-donem-polis-ozel-harekat-torpil-listesi34-iddiasi,6607

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 16 Mayıs 2017; 12:44:26 >

• Akademide bile torpilden geçilmiyor yakında Azerbaycan'ı geçeceğiz torpil konusunda, müslüman ülkeyiz ama olsun.
  • ilgi çekmemiş , garip.
  • Benim hayalimi calanlari Allah bildigi gibi yapsin.

Tek saglam kalan ozel harekat dairesine bilgisiz tecrubesiz insanlari yerlestirip 3-5 ay egitim verip yolluyorlar. Bu insanlarin ne tecrubesi var ne baska birseyleri.

Bu kadae kolay olmamali. Yoruldum artik tukendim vallahi. Torpil ne demek? Bir musluman bu torpil ile nasil oraya giriyor vicdani rahat ediyor arkadaslar? Boyle muslumanlik olmaz. Ondan sonra niye darbe oldu niye pkk bitmiyor arkadaslar bu tur seyler yuzunden basimizdan bela eksik olmuyor. Genc nufusumuza hak mi bu? Issiz kalan kardeslerimize yazik degil mi? Ama bizi kim takar ki?

Ben onlara gore vatan hainiyim teroristim zaten. Ne garip hepsinden cok sevdigimi iddia etmeme ragmen kotu oluyorum.

Ne garip ki duzen bu deyip duzene ayak uydurmadigim icin beceriksiz oluyorum. Bu millet beni affetsin, yavsak yalama uckagitci olsaydik bizi de bas taci ederlerdi degil mi ama neyseki degilim ve degiliz. Hak tecelli edecektir eminim. Yazik gunah memleket ne hale geldi aglamaktan uzulmekten basima sancilae giriyor artik. Ben bu kadar memleketle dertlenirken memleketi umursamayanlar halen daha bas taci ediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.