daha önce monütörümü satıyodum konuyu açmıştım ama 5 aydır yurt dışında olmam sebebi ile satamadım bende konuyu tekrar açayım dedim.monitor 5 aydır kullanılmadı.zaten toplam 9 ay kadar oldu.
3 YIL GARANTİLİ FATURALI ORJINAL KUTUSUNDA 9-10 AY ÖNCE ALDIM ÜRÜN ÇOK TEMİZ TÜM SATTIĞIM ÜRÜNLER GİBİ..
Ekran Boyutu (Inch) : 19'' Nokta Aralığı (mm) : 0,294 Düz Kare : - Tüp : - Emisyon Standartı : - Tepki Süresi : 2 ms Çözünürlük : 1280×1024(1,3 Mega Pixel) Monitör Boyutu (EXBXD) mm : 19"(48,26 cm),376×301mm Yatay Tarama : 31-83kHz Dikey Tarama : 56-75Hz Teknoloji : TFT LCD Titreşimsiz : - Renk : Gümüş Siyah Bağlantı Şekli : Analog+Digital Diğer Özellikler : Renk Sayısı:16,2 milyon Parlaklık:300 cd/m2 Uyumluluk:TCO'03 Video Girişi:D-Sub 15 Pin, DVI-D,Ses Girişi,USB Kontrast:700:1 Aktif Görülebilir Alan:170°/170° Garanti Süresi : 3 Yıl
Belinea, 19 inçlik monitörlerine yeni bir model ekledi. Belinea�nın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Armada Bilgisayar aracılığı ile Aralık ayı içinde satışa sunulacak olan Belinea 1975 S1, 2 milisaniyelik tepki süresiyle firmanın ürettiği en hızlı monitör olma unvanını taşıyor..
�D&I� sınıfında yer alan 1975 S1, şık tasarımı, uygun fiyat ve yüksek performansla buluşturuyor.
700:1 kontrast oranı ve 2 milisaniyelik hızı ile oyun ve film meraklılarının aradıkları yüksek performans ve kaliteli görüntüyü bir arada sunan ürün, gümüş ve siyah renklerdeki tasarımıyla da gözlere hitap ediyor. Bu yönüyle ürünün, şık ve prestijli ofislerde ve resepsiyon bölümlerinde kendine yer bulacağı tahmin ediliyor.
Dijital bağlantı (DVI-D) özelliği sayesinde grafik kartından gelen görüntü sinyalleri mümkün olan en kaliteli şekilde ekrana yansıtılıyor. Kullanıcı isterse, dijital fotoğraf makinesini veya taşınabilir belleğini 4 USB girişini kullanarak kolayca yapabiliyor. Saniyede 480 Mbit/saniye veri transferi yapabilen Belinea 1975 S1, böylece yüksek hacimde veriyle kolayca başa çıkabiliyor. Ürünün dahili hoparlörleri de bulunuyor.
MONITORUMUN KENDİ RESİMLERI ORJINAL AMA TELEFONLA ANCA BUKADAR ÇIKTI KUSRA BAKMAYIN GÖRÜN İSTEDİM.