Şimdi Ara

19'' BELİNEA 2MS MULTİMEDYA TFT LCD 1975S1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce monütörümü satıyodum konuyu açmıştım ama 5 aydır yurt dışında olmam sebebi ile satamadım bende konuyu tekrar açayım dedim.monitor 5 aydır kullanılmadı.zaten toplam 9 ay kadar oldu.

3 YIL GARANTİLİ FATURALI ORJINAL KUTUSUNDA 9-10 AY ÖNCE ALDIM ÜRÜN ÇOK TEMİZ TÜM SATTIĞIM ÜRÜNLER GİBİ..

LÜTFEN ALICI OLMAYANLAR MESAJ ATMASIN ÜRÜNÜ BİLEN TANIYAN ARAŞTIRAN ALICILAR GELSİN.

10 ytl düştü

FİYATI 340 YTL

KESİNLİKLE TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.

Ekran Boyutu (Inch) : 19''
    Nokta Aralığı (mm) : 0,294
    Düz Kare : -
    Tüp : -
    Emisyon Standartı : -
    Tepki Süresi : 2 ms
    Çözünürlük : 1280×1024(1,3 Mega Pixel)
    Monitör Boyutu (EXBXD) mm : 19"(48,26 cm),376×301mm
    Yatay Tarama : 31-83kHz
    Dikey Tarama : 56-75Hz
    Teknoloji : TFT LCD
    Titreşimsiz : -
    Renk : Gümüş Siyah
    Bağlantı Şekli : Analog+Digital
    Diğer Özellikler : Renk Sayısı:16,2 milyon
    Parlaklık:300 cd/m2
    Uyumluluk:TCO'03
    Video Girişi:D-Sub 15 Pin, DVI-D,Ses Girişi,USB
    Kontrast:700:1
    Aktif Görülebilir Alan:170°/170°
    Garanti Süresi : 3 Yıl

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=xuXtqV3qS8tuVMSrazqN6Q

ÜRÜN YORUMU

Belinea, 19 inçlik monitörlerine yeni bir model ekledi. Belinea�nın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Armada Bilgisayar aracılığı ile Aralık ayı içinde satışa sunulacak olan Belinea 1975 S1, 2 milisaniyelik tepki süresiyle firmanın ürettiği en hızlı monitör olma unvanını taşıyor..

�D&I� sınıfında yer alan 1975 S1, şık tasarımı, uygun fiyat ve yüksek performansla buluşturuyor.

700:1 kontrast oranı ve 2 milisaniyelik hızı ile oyun ve film meraklılarının aradıkları yüksek performans ve kaliteli görüntüyü bir arada sunan ürün, gümüş ve siyah renklerdeki tasarımıyla da gözlere hitap ediyor. Bu yönüyle ürünün, şık ve prestijli ofislerde ve resepsiyon bölümlerinde kendine yer bulacağı tahmin ediliyor.

Dijital bağlantı (DVI-D) özelliği sayesinde grafik kartından gelen görüntü sinyalleri mümkün olan en kaliteli şekilde ekrana yansıtılıyor. Kullanıcı isterse, dijital fotoğraf makinesini veya taşınabilir belleğini 4 USB girişini kullanarak kolayca yapabiliyor. Saniyede 480 Mbit/saniye veri transferi yapabilen Belinea 1975 S1, böylece yüksek hacimde veriyle kolayca başa çıkabiliyor. Ürünün dahili hoparlörleri de bulunuyor.

MONITORUMUN KENDİ RESİMLERI ORJINAL AMA TELEFONLA ANCA BUKADAR ÇIKTI KUSRA BAKMAYIN GÖRÜN İSTEDİM.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.