Şimdi Ara

19' 20' ve 22' LCD ler burada..new (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
8.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yararlı bir çalışma olmuş ancak gözüme takılan 1-2 yanlışlık var..
    samsung 225bw nin çözünürlüğü 1920x1200 değil maalesef.. 1680x1050..
    birde bu monitörde ışık süzmesi tabir ettiğiniz backlight olayı vardır..
    kimisi rahatsız oluyor.. benim gibi önemsemeyenler monitörü alıp severek kullanabiliyor..
    almayı düşünen arkadaşlar bu konuyu değerlendirmeliler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

yararlı bir çalışma olmuş ancak gözüme takılan 1-2 yanlışlık var..
    samsung 225bw nin çözünürlüğü 1920x1200 değil maalesef.. 1680x1050..
    birde bu monitörde ışık süzmesi tabir ettiğiniz backlight olayı vardır..
    kimisi rahatsız oluyor.. benim gibi önemsemeyenler monitörü alıp severek kullanabiliyor..
    almayı düşünen arkadaşlar bu konuyu değerlendirmeliler..

bencede ışık süzmesi olayı o kadar öenmli değil kullanım esnasında amanda aman bi sorun vermez önemli olan monitördeki renk dağılımı...
  • gercekten calısmaya cok emek harcanmıs ve gercekten urasılması zor bı olay ınanılmaz derece de özenle hazırlanmıs gercekten ben arkadsı burdan tebrık ederım calısmasından dolayı super bi topic hazırlamıs kolpadan topik hazırlayanlara ornek olmalı bu calısmalarının devamını dılerım arkadasım
  • takdire şaayan bir baslık devamı gelsin lutfen
    monitorleri alabilecegimiz yerlerinde adreslerini verirseniz cok makbule gecer
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormelf

takdire şaayan bir baslık devamı gelsin lutfen
    monitorleri alabilecegimiz yerlerinde adreslerini verirseniz cok makbule gecer

iyi diyorusunda sayfaya ekleme yapamıyorum ondan dolayı yarım kaldı yoksa daha neler eklicem elimde bilgi çok ama sayfa yapısı yatersiz

• Arkadaşlar ben birşey öğrenmek istiyorum pek bilgim olmadığından.

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125020133&CS_Category=_SBA_690_1322_667_1809&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_LCD690

Bu linkteki monitörü nasıl buluyorsunuz ve bu light frame özelliği tam olarak nedir ?
  • 19" monitörler arasında yakın zamana kadar belki de en çok tutulan modeldi.. bende düşünmüştüm..
    3 yıl ölü piksel garantisi avantajı var..
    yalnız aynı kategoride alternatifler arttı şu an..
    lg 1970hr modeli mesela..
    ayrıntılı araştırın derim..
    light frame önceki monitörümde vardı.. ışığı çok arttırdığı için gözümü alıyordu.. monitörün ömrünü azaltacağını düşünüyorum..
  • haklısın bencede bence araştırmalarımda fiyatıyla parformasnıyla samsunglar ön planda
  • BenQ FP202W de ölü piksel garantisi mevcutmu bilen varmı?
  • Aldığın firma veriyorsa veriyor mesela vatan 1 ay gibi.
    Onun dışında Her markanın belli bir ölü piksel politikası var bu 20' benqte sanırım 10 piksel.
  • Bu bilgileri derleyen arkadaşa çok teşekkürler.

Ben buradaki bilgiler ışığında Samsung 205BW'nin uygun olacağı kanısına vardım, sizlerin düşüncesi nedir acaba? Çoğunlukla internet, oyun amaçlı kullanılacak, PC'de film izlemem.
    Normalde 19 inç bir model alma düşüncem vardı ama çözünürlük farkından dolayı 20 inçe kaydım. Yani fiyat olarak daha yukarılara çıkmam mümkün değil.
  • tebrikler güzel çalışma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Bu bilgileri derleyen arkadaşa çok teşekkürler.

Ben buradaki bilgiler ışığında Samsung 205BW'nin uygun olacağı kanısına vardım, sizlerin düşüncesi nedir acaba? Çoğunlukla internet, oyun amaçlı kullanılacak, PC'de film izlemem.
    Normalde 19 inç bir model alma düşüncem vardı ama çözünürlük farkından dolayı 20 inçe kaydım. Yani fiyat olarak daha yukarılara çıkmam mümkün değil.

güzel düşünmüşsün ama bu olayda sınır 20" dir alabilirsen 22" al derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: palakash

quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Bu bilgileri derleyen arkadaşa çok teşekkürler.

güzel düşünmüşsün ama bu olayda sınır 20" dir alabilirsen 22" al derim

Valla artık biraz daha bekleyip yeni gelecek olan 226BW alıcam galiba, almışken tam alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 7 Aralık 2006; 9:52:14 >

• Faydalı paylaşım..Emeğine sağlık.........
  • yokmu başka lcd monitör tavsiyesi yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersan0

yokmu başka lcd monitör tavsiyesi yav

arkadaşlar fiyat\ performasn isteyenler bu monitörü alsınlar Viewsonic VG2230WM param olsa hemen alırım teknolojixxte var .......

19' 20' ve 22' LCD ler burada..new

19' 20' ve 22' LCD ler burada..new

• palakash viewsonicin bu monitörünü bende çok beğendim, alırsam tercihlerimden ilk iki arasında bulunacak.
  • evet arkadaşlar 225bw sonra ikinci fiyat performans monitörü bence bu aralar v.sonic 22" alanlara hayırlı olsun.. fark ettiyseniz beck light hiç yok... ama bu benim gözümde başrımı 1. kılan etkebn değil onuda sölim fiyatı samsung tan düşük ondan birde kasası mükemmel
  • samsung 225bw nin çözünürlügünü yanlış yazmışsın 1680x1050 olacaktı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.