Bildirim
19.06.2010 Cnbc-e Türkiye Belgeseli Gözlüksüz 3D Görüntülü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sen SAYGILI birine benziyorsun
haber verdiğin için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 18 Haziran 2010; 2:55:26 > -
Alarmı kurdum hocam , teşekkürler -
Yukarı taşıyalım konuyu herkes faydalansın -
gözlüksüz 3d olayı nasıl oluyor görüntü olarak vb. önceden hiç içli dışlı olmadım da -
@BatuwesT
Nasıl yaptıklarını bilmiyorum ama geçen hafta izlediğimde çok güzeldi.
Bu hafta da kaçırmam sanırım.
Bu arada arkadaşlar Cumartesi Saat 20:00'da orjinal dilinde.
Pazar günü Saat 15:00'da Türkçe izleyebilirsiniz. -
Hmm bi bakalım, güzel bir şeye benziyor -
cumartesi konuyu bir daha uplarsan iyi olur. izleyelim bakalım. kim yapmış bu belgeseli. internette varsa indirip izleyelim. -
o saat için tvguide da digitürkte afrikayla alakalı bir belgesel görünüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: gekren
o saat için tvguide da digitürkte afrikayla alakalı bir belgesel görünüyor.
Cnbc-e sitesinin Yayın akışında var.
Yarım saat önce NTV'de çıktı, Cnbc-e de Türkiye Belgeseli 3D görüntü diye ve Cnbc-e de her reklamda gösteriyorlar. -
Saçmalamayın ya ne gözlüksüz 3D'si?
CNBC-e dergisinde bu belgeseller için özel olarak gözlük dağıttı. 3D izlemek isteyenler gözlük takmak zorunda.
Belgesel yayınlanırken sol alt köşede 3D yazısı çıkar. O anda gözlüğü takın. Yazı kaybolunca gözlüğü çıkarın. Tamamı 3D değil belgeselin, bazı bölümleri 3D. -
yani gözlük olmadan nasıl 3d izleyebiliriz ki? gerçi samsung 3d led tv miz olsaydı sorun olmazdı herhalde -
Kırmızı - Yeşil - Mavı Gözlükler ile izleniyor. Tamamı 3d Değil Nete Mevcut -
Ben neden geçen hafta belgeseli gözlüksüz 3D izleyebilmiştim
Neyse yarın 20:00'da öğreniriz nasıl olduğunu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X