Şimdi Ara

19.03.2013 Fatura Tarihli Sony Xperia Z BEYAZ MELEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19.03.2013 Fatura Tarihli Sony Xperia Z Beyaz 24 AY Turkiye Sony Garantilidir. Ve Garanti Kagıdındada belirtilmiştir Turkiye Geçmektedir.

AVRUPA Cıkışlı

SIFIR

PASAPORT KAYDI ALICIYA AİTTİR

Takas Yok.Sanalpazar yok.PAZARLIK HİÇ YOK

1549 TL

19.03.2013 Fatura Tarihli Sony Xperia Z   BEYAZ MELEK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Faturası nerede kesildi acaba Tr 24 ay garantili olarak.Telefon Tr faturalı ve garantili olması için gümrükten onaylı olması gerekiyor benim bildiğim.Ayrıntıları yazar mısınız.Bende Xperia Acro S var,isterseniz üstüne para verebilirim yada satarsam üstüne koyup alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanslymn

Faturası nerede kesildi acaba Tr 24 ay garantili olarak.Telefon Tr faturalı ve garantili olması için gümrükten onaylı olması gerekiyor benim bildiğim.Ayrıntıları yazar mısınız.Bende Xperia Acro S var,isterseniz üstüne para verebilirim yada satarsam üstüne koyup alabilirim.

Sony Firmasi Avrupadan alınan ürünlerine uluslar arası garanti kapsamına sokuyor 24 AY Garantisi Turkiyedede geçiyor.Bunu bir çok firma yapıyor artık Htc,Samsung vs İlanımda belirttim takas düşünmüyorum teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: byjovii

quote:

Orijinalden alıntı: suleymanslymn

Faturası nerede kesildi acaba Tr 24 ay garantili olarak.Telefon Tr faturalı ve garantili olması için gümrükten onaylı olması gerekiyor benim bildiğim.Ayrıntıları yazar mısınız.Bende Xperia Acro S var,isterseniz üstüne para verebilirim yada satarsam üstüne koyup alabilirim.

Sony Firmasi Avrupadan alınan ürünlerine uluslar arası garanti kapsamına sokuyor 24 AY Garantisi Turkiyedede geçiyor.Bunu bir çok firma yapıyor artık Htc,Samsung vs İlanımda belirttim takas düşünmüyorum teşekkürler.

Teşekkür ederim bilginiz için,bilmediğim için sormuştum.Garanti süresini 12 ay olarak biliyordum ondan öyle sordum.Tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.