Şimdi Ara

18k anlamı nedir takıda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
12.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir küpem mevcut kadın kupesi.
    18 k yazıyor baska bise yazmıyor cok tatlı goprunuyor ama gumus mu altın mı anlamıyorum zaten ama en azından 18k pahalı olabilir mi

yada şu bilgi bana yeter ; 18k yazıyorsa para etmez falan derseniz bu bilgide bana yeter.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Takıda 18K'nın Anlamı

18K Ne Demek?

Takılarda kullanılan "18K" ifadesi, altının saflık derecesini ifade eder. Altın, saf haliyle çok yumuşak bir metaldir ve takı yapımında kullanılamaz. Bu nedenle, dayanıklılığı artırmak için diğer metallerle alaşımlanır. 18K altın, %75 altın ve %25 diğer metallerden oluşan bir alaşımdır.

18K Altının Avantajları:

• Dayanıklılık: Diğer altın türlerine göre daha dayanıklıdır ve günlük kullanıma uygundur.
    • Parlaklık: Yüksek altın içeriği sayesinde 18K altın, parlak ve göz alıcı bir görünüme sahiptir.
    • Değer: 18K altın, yüksek altın içeriği nedeniyle değerlidir ve iyi bir yatırım aracı olarak kabul edilir.

18K Altın Takılar:

18K altın, çeşitli takı türlerinde yaygın olarak kullanılır, bunlar şunları içerir:

• Kolyeler
    • Küpeler
    • Yüzükler
    • Bilezikler

Kolyede 18K Ne Demek?

Bir kolyede "18K" ifadesi, kolyenin zincirinin veya sarkıtının 18K altından yapıldığı anlamına gelir. Bu, kolyenin dayanıklı, parlak ve değerli olduğu anlamına gelir.

18K Altın mı?

Evet, 18K altın, %75 altın içeren bir altın alaşımıdır. Bu, onu değerli ve dayanıklı bir metal yapar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • altınla gümüsü nası ayırt edemiyon biri sarı diğeri gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

altınla gümüsü nası ayırt edemiyon biri sarı diğeri gri

ama beyaz altında var bildiğim kadarıyla.Ayrıca gümüş değil diye düşündüm gümüşte 18kl diye bişe yok baktıgım kadarıyla.bilmiyorum doğrumu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.