Şimdi Ara

187 Cm'den Kısa Erkeklerin Yaşama Nedeni? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yas 16 boy 1.85 kisa hissediyorum Inşallah 1.90 olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hacıt yaşıyoruz işte yani, ettik bir hata affet bizi.
  • Bkz: Devede de boy var lakin eşeğin arkasından gidiyor... Seninki de o hesap.
  • Hocam bende 1.92 yim yataga sigmiyorum ya sendede var mi o sorun

• 182 cıvarında falanım, en son ölçtüğümde, hıcır zaman 185 ım demedım ama 185 olsam iyiydi. Zaten 158 155 boynda kızlar hosuma gıdıyor, 190 195 olsaydım cok uc olurdu:) bu boyum kısa değil, 182 candır

• üremek
  • Albert Einstein boy = 175 cm...
  • Gerçekten uzunsan 195 ve üstü olman lazım onlar dev gibi gözüküyor , 187 değil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_v_p

Albert Einstein boy = 175 cm...

RTE 1.87

• 1870mm. boyundayım ve bu soruya cevap arıyorum.

Uzun boylu, fit vücutluyuz. atletiğiz, zeki çevik ahlaklıyız,mutfakta aşçı, sokakta beyefendi, yatakta panteriz. Lisede popi kızlarla takıldık, üniversitede kolu çanta taşımaktan kırık kalmış işletme kızları yanımızda kısa kaldıkları için besyocu fit vücutlu voleybolcu besketçi kızlarla takıldık.

İş hayatına girince uzun boylu kız bulamıyoruz. Bakın bunun biyolojideki ismi doğal seçilimdir. Biz boyumuza uygun kız bulamadığımız için neslimizi devam ettirmekte zorlanıyoruz. Kısa boylu güdük necmiler işletme kızlarını götürürken; biz kolumuzu beline diye atarken askerlik arkadaşı gibi boynuna atacağımız kız istemiyoruz.

Bu yüzden bizim açımızdan (daha doğru yukarıdan) bakında kısa boylu erkeklerin yaşama nedenini göremiyoruz. Bilmiyorum belki dünyadaki ufak toz zerreleri kadar küçük oldukları içindir. Cevabı bulan yeşillendirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.88'den kisalarin neyse onlarinki de o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 cm ile kaçırdığım boydur.

• Konu troll ancak 1.80'den aşağı erkeklerin cidden yolda nasıl ben erkeğim diye dolaştıklarını merak ediyorum. Dışarı çıkmaya utanırdım ben olsam. Çocuk reyonundan giyinir bir de 1.70lik ler

1.80 aşağısı, çırpı gibi kolları olan ''erkekler'' beni bitiriyor ya gülmemek için zor tutuyorum kendimi
  • Tamda 187 yim oh geberin

• Boyum 186, bu durumda 1 cm'le yaşama hakkımı kaybediyorum galiba
  • ben tam 1.87 yim.bugda kaldim

• Boyum 1.94 ama bir b*ka yaradığı yok arkadaş. Yararını geçtim zararı var. Dolmuşta ayakta gidemezsin, otobüste dizlerin sığmaz, ayakkabı bulamazsın, yatağa sığmazsın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu soracak kadar (siz tamamladınız burayı zaten ban yemeye gerek yok) olanlara sebebini açıklayabilmek için olabilir
  • Haftalık boy kilo troll konusuna gelip ciddi ciddi sinirleniyolar ya bayılıyorum şu kompleksli tiplere
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.