Şimdi Ara

1800 TL. ye kadar tavsiye (hemen alınıcak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde kullandığım Arçelik marka 10 yada 11 senelik buzdolabımı değiştirmek istiyorum. Buzdolabım çalışıyor ancak evimde oturmadığım halde ve evde çalışan tek cihaz buzdolabı olduğu halde aylık 50 tl elektrik faturasını buzdolabının çok elektrik tüketimine bağladım.

maksimum 1800 tl ye kadar geniş iç hacimli A++ bir buzdolabı bakıyorum. Forumdaki konulardan anladığım kadarıyla Bosch KGE58BI44N modelini @candogan62 üstad ta beğeniyor. bu tarz bir model için 2000 tl ye kadar çıkabilirim.
    Bu modelden başka önerebileceğiniz model mevcutmudur.

Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• low frost istiyorsanız yazdığınız model güzel no-frost istiyorsanız lg alın model hangisini beğenirseniz diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

low frost istiyorsanız yazdığınız model güzel no-frost istiyorsanız lg alın model hangisini beğenirseniz diyebilirim

cevabınız için teşekkür ederim. aslında benim herhangi bir tercihim yok. amacım büyük hacim ve çok tasarruf.
  • tnakresss T kullanıcısına yanıt
    low frostlar gerçektençok tasarruflu hatta a+++ modellerede bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

low frostlar gerçektençok tasarruflu hatta a+++ modellerede bakabilirsiniz

bütçe engeline takılıyorum ne yazıkki. sizin fiyat/performans konusunda önerebileceğiniz bir model varmı? 1800 tl seviyelerinde? o kadar çok marka varki gerçekten insanın aklı karışıyor.
  • Profilo BD3058L3VV A++ 508 Lt LowFrost Inox Kombi Tipi Buzdolabı
    Profilo BD2556W3IN A++ 507 Lt NoFrost Buzdolabı
    Siemens KG57NVW20N 505Lt. NoFrost Kombi Buzdolabı A+ Enerji
    Profilo BD5710ANFI 505Lt. NoFrost Kombi Buzdolabı A+ Enerji
    Profilo BD3058L3VV 508Lt. LowFrost Inox Kombi Buzdolabı A++ Enerji

Bunlar nasıldır sizin öneriniz nedir?
    istanbuldaysanız low frost olabilir ama unutmayın ki ne olursa olsun belirli zamanlarda temizlenmesi lazım.

eski dolaplar malesef öyle insan atmak istemiyor ama inanın 3-4 yılda yeni dolap parasını yiyorlar.

profilo ile siemens aynı dolap ama bazı detaylar farklı . mesela birinin rafları cam birinin plastik veya boyası daha kötü gibi...

birde dolaplar aynı görünse bile motorlar farklı olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    low frost seçeneğinde siemens bosch profilo aynı dolap diyebilirim bosch ve siemenste fiyat biraz yüksek olduğu için profiloya göre, aksesuar durumu daha iyi aynı dolaba daha uygun fiyata prolada sahip olabilirsiniz kısaca linkini ekleyeceğim alta, nofrostta ise bu işi 2000 lira seviyesine en iyi yapan koreliler diyebilirim, Electrolux ENB52810X liebherr amana vb marka ve özel modeller hariç zaten bunlar 3000 liradan başlar artarak gider v.b.
    siemens bosch profilo nun xl xxl modellerinin tümü koreden italdir ve kalitelidir bunun haricinde diğer siemens bosch profilo nofrostları tavsiye etmem bu dolapları korede şu an daewoo yapıyor daha evvel lg üretiyordu.bu dolabında incelemesini alta ekliyorum aynı dolabın bosch muadili 300 lira profilo denginden pahalıdır farkı üzerinde bosch değil profilo yazmasıdır o kadar.
    bu iki seri dolaplarda elerseniz diğer önerim lg 702 modelidir bu da yüksek gelir alamam olmaz derseniz o zamanda arçelik üretimi grundig 4870 modelini 1350 liraya alın geçin bu dolapların hiç biri ne üzer ne de haddinden fazla tüketim yapar ama uygun fiyatlı en tararruflu dolap a+++ low frostlar bu kesin

low frost profilo
    http://www.hepsiburada.com/liste/profilo-bd3058l3vv-a-508-lt-lowfrost-inox-kombi-tipi-buzdolabi/productDetails.aspx?productId=mtprofbd3058l3vv&categoryId=22154

xl profilo
    http://www.hepsiburada.com/liste/profilo-bd2064w2vn-a-525-lt-nofrost-buzdolabi/productDetails.aspx?productId=mtprofbd2064w2vn&categoryId=22154

GRUNDIG GKNE 4780
    http://www.kliksa.com/urun/beyaz-esya/900337029?utm_source=akakce&utm_medium=champions-b&utm_campaign=bidding&ref=akakce&v=1.80.3

LG GN-M702GLHW
    http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-lg-gn-m702glhw-fiyati,954772.html

• vw ile skoda aynı motor, aynı şasi ,aynı şanzıman kullanmalarına rağmen kullandığında aynı olmadığını hemen anlıyorsun.

tabiki aradaki fark çok fazla değil ama bir alt model cihaz alıyorsam fiyat farkı beni tatmin etmeli.

bosch siemenste olan crisper ve coolbox profiloda olmayabiliyor.

bence bir tekno markette inceleyin sizin için fark yoksa profilo neden olmasın.
  • Beyler BOSCH KGE58BI44N modelinin +/- leri nelerdir ? 2000 TL civarında iyi bir buzdolabı almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum ?

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.