Şimdi Ara

18 Yaşından Sonra Fazla Uzayan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
6.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geleneği bozmayıp bende açıyım bu konudan dedim.

Var mı şöyle bi 10-15 cm uzayan? Yaş 18 boy 1.73 falan. Sizce çok uzar mıyım yoksa böyle hobbit gibi mi kalırım ?

Not: Çok uzayanlar nasıl uzadığınıda söylesin bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çükütüs -- 29 Şubat 2016; 14:04:38 >

• Nick mesaj

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Genelde 18 den sonra uzama olmaz.
  • Hayir yok uzasan bile en fazla 1 2 cm yani kisa kalacaksin zaa xddd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim boyum 1.82 . Lisede 1 -2 cm belki uzamışımdır.En çok ergenliğe yeni girdiğimde felan baya baya uzamıştım.O günden sonra iyice yavaşladı lisede 1-2cm uzadım.Şu an 18 yaşına yeni girdim.Ve hiç uzamıyor bitti galiba.Ama uzamasını istiyorum.1.90 olaydım iyiydi.Bu arada sakal boy ilişkisini bilen var mı? benim hiç sakal yok demekki büyümem bitmedi diye bir mantık kurdum belki bişiler yaparsam birkaç cm uzarım diye düşünüyorum.konu açan arkadaş hobbit demişsinde senin boyun ne uzun ne kısa tam ortasısın.18 den sonra kendi kendine uzaması hemde dedıgın rakamlarda imkansıza yakın dıye düşünoyrum.tabi 20 sindebile boy atan var ben gördüm ama en fazla 5 cm dir.yani çok fazla bişi bekleme.1-2 cm bile zor.ama gelişimin devam ediyosa kemiklerdeki büyüme plakları denen şey kapanmamışsa uzama devam edıyormuş.onada hastanede baktırabilirsin herhalde.kemik yaşı felan diye bişiler var.
  • Abim üniversitedeyken 5 cm falan uzadı, hatta daha fazla bile olabilir. Sakal ile alakası var mı bilmiyorum ama bende fazla çıkmıyor, sadece çenemin altında düzgünce çıkıyor. O da çok gür değil ve sert değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    9 yıl önce açıldı
    25 yaş çok mu büyük beyler?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15 yaşımda 1.57
    16 yaşımda 1.88
    Sonra durdu.
    20de tekrar başladı.
    Şu an 21 boy 193 ve devam ediyor.

• 173 hobbit gibi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Tost

15 yaşımda 1.57
    16 yaşımda 1.88
    Sonra durdu.
    20de tekrar başladı.
    Şu an 21 boy 193 ve devam ediyor.

1 yılda 31 cm, helal olsun. Neyle beslendiniz sorması ayıp?

@iamsonasty Yaşıtlarım içinde benden daha kısa olan fazla kişi yok, genellikle ya benim boyumda ya da daha uzunlar. Hobbit değilim ama kısayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome_123

Valla benim boyum 1.82 . Lisede 1 -2 cm belki uzamışımdır.En çok ergenliğe yeni girdiğimde felan baya baya uzamıştım.O günden sonra iyice yavaşladı lisede 1-2cm uzadım.Şu an 18 yaşına yeni girdim.Ve hiç uzamıyor bitti galiba.Ama uzamasını istiyorum.1.90 olaydım iyiydi.Bu arada sakal boy ilişkisini bilen var mı? benim hiç sakal yok demekki büyümem bitmedi diye bir mantık kurdum belki bişiler yaparsam birkaç cm uzarım diye düşünüyorum.konu açan arkadaş hobbit demişsinde senin boyun ne uzun ne kısa tam ortasısın.18 den sonra kendi kendine uzaması hemde dedıgın rakamlarda imkansıza yakın dıye düşünoyrum.tabi 20 sindebile boy atan var ben gördüm ama en fazla 5 cm dir.yani çok fazla bişi bekleme.1-2 cm bile zor.ama gelişimin devam ediyosa kemiklerdeki büyüme plakları denen şey kapanmamışsa uzama devam edıyormuş.onada hastanede baktırabilirsin herhalde.kemik yaşı felan diye bişiler var.

Sakalla büyümenin bir alakası yok. Biri hipofiz bezinde salgılanan HGH hormonuyla diğeri testosteronla alakalı.

• Lan niye uplayamiyom bu konuyu delircem

Up yazinca gitmiyodu mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çükütüs -- 2 Mart 2016; 12:14:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15-16 yasından sonra 8 cm uzadım suan 18 yasıdndayım
  • 17 yaşımda 180 dim 18 yaşındayım 181 oldum
  • 6 senede 12 cm uzadim boyum 1.72 . yaş 18.2 seneye ya uzariz yada mal gibi kalcaz işte böle hacı.

• Lise 1'de 1.87'dim. Sonra durdu. Gen hocam.

• Fazla ümitlenme en fazla 2-3 santim oda düşük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

6 senede 12 cm uzadim boyum 1.72 . yaş 18.2 seneye ya uzariz yada mal gibi kalcaz işte böle hacı.

23 yaşına kadar devam edende var ama çpk değil tabii

• 18 yaşından sonra 15 cm imkansız gibi ben 19 um suan 1 cm attım :D boy 1.80

Ekleme : liseye başladığımda 1.60-65 civarıydım baya kısaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakirİnsan -- 2 Mart 2016; 14:35:28 >
  • Bizim arkadaş lisede 162 felandı 2 sene ardından goruştuk boyu187miş belki uzarsın(umut verme amaçlı yazılmış bir mesajdır)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.