Şimdi Ara

+18 Yaş Gençler İçin Benden Tavsiyeler (Part Tİme Çalışma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

19 yaşındayım.Üniv. Öğrencisiyim :).Ailemin eline bakmıyorum.Kafam rahat kyk bursu var bide :) aylık elime yaklşk 800 lira geçiyor.Üstelik rahatlığıda cabası

Özellikle üniverste'de okuyan arkadaşlarım sizin için Lcwaikiki veya defacto gibi giyim mağazaları harika bir deneyim olacaktır.Sosyallik konusundan,konuşma,hal ve davranış,kültür,arkadaşlık,bilgi yönünde cok etkileyen bişey.

Eğer pek sosyal değilseniz,çekingenseniz,kalabalk ortamlra giremiyor iseniz,ailenin eline bakıyorsan,kendi istedğini alıp yapamıyorsan.Senin Yapman gereken Part-time olarak mağazacılıkta çalışman olacaktır.Bunun sana birçok + yonde etkisi olacaktır.Dezavantaj olarak benim gibi yaparsan :D hayatın kaymıs gıbı olur kredi kartı vs harcamanı kontrollu yapmassn aldğn paradan bir shit anlayamassın.O Yüzden o yönünü iyi kullanmalısın.hee Cimride olmucaksın.Kafan rahat olcak nasıl olsa çalışıyorsun.Hep müdürlerle diyalogta olacaksın.cokta konuskan birtip olmcksn hem sırıtmıcaksan hem cok sessiiz olmucaksn bir türk gencine yyakısır şekilde adam olacaksın bak gör nerelere geliyorsun :).Ben akıllandım şuan defactoda çalşyrm part-time olrak arkdş çevrem sosyal hayatım harika bişey gerçekten herkese tavsiye ediyorum.ARTIK KALKIN SU LANET PC'nin başındanda hayata atılın.Hayatını yaşarsın he diyosn ben sigara onu bunu içmem,İçersin hayatını yaşıcaksn sigarnda nargilenide votkanıda onunda bunuda içersin arkdş ortman ama sadece özel günlerde ;)...

Tavsiyelerim...

1.Part-Time Mağazacılkta Çalışmak.n
    2.Çekingen olmamak.
    3.Çok konusan tip olmamak
    4.Bir fitness salonuna gitmek
    5.Dış görünşüne özen vermek
    6.Kötü alışknlkları devamlı yapmamak
    7.İşten kaçmamak
    8.Kızlarla cok takılmamak
    9.İşinde asabi olmamak
    10.Dengesiz harcama yapmamak
    11.İDDAA OYNAMAMAK.
    12.Özentilik yapmamak
    13.Para kazanıyon diye toton tavan yapmasın :D elbet birgün iner :D
    14.HAYAT NEDİR ÖĞREN
    15.ŞU PC'yi Bırakın Kurtlun ergenlikten.

DAHA COK YAZARDIMDA UYKUM GELDİ

Lcw-Defacto İş şartları,çalışma ortamı,maaş gibi vs. konu hakkında bilmek isteyen arkadaşar Pm.den ulaşsın bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jsmael -- 27 Haziran 2012; 1:59:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.