yılmazmert123 sana bi sorum daha olcak 180 derece mi dönüo direksiyon seti nası zewk werio mu oyun oynarken?
evet
quote:
Orjinalden alıntı: yılmazmert123
quote:
Orjinalden alıntı: green0606
yılmazmert123 sana bi sorum daha olcak 180 derece mi dönüo direksiyon seti nası zewk werio mu oyun oynarken?
evet evet aynen öyle
buradan yardımlaşmayı bilen bir allahın kuluna sesleniyorum ben bu oynun hastasıyım fakat bilmediğim birkaç konu var.bu konuları buraya yazarak öğrenmeye çalıştım ama kimse cevap vermedi.lütfen yardımlaşmayı seven allhın kulları şu msnemi bi ekleyin merak ettiğim sizin için çocuk oyuncağı ama bilmiyen için zor birkaç konum var. lütfen biri msnemi eklesin ve bana yardımcı olduktan sonra ister silsin ister ailmesin msn:carizmatikugur@hotmail.com lütfen abilerim lütfen ama lütfen ekleyin
quote:
Orjinalden alıntı: sebenlim
@RockweLL paylaşım için teşekkürler..
bir iki ss le devam edelim...bir skin denemesi ve kalmar-alborg efsane yol
şu volvonun linkini koyabilirmisin?? teşkkürler
tır ve dorse linki isteyip bir turlu cevap alamaman canını sıkıyor olmalı..
nedenini yazayımda daha fazla bekleme..
kardeş truck-phorum diye bir seteyi kac defa yazdık buraya.. kullanıcı adı ve sifre ile birlikte hemde..
senin işin uzun blader..burda cevap bekeleme en iyisi..geri sayfalara dogru okumaya başla.. bize sordugun,soracagın bütün sorular emin olki soruldu ve cevaplandı..
quote:
Orjinalden alıntı: sebenlim
@scanıa
senin işin uzun blader..burda cevap bekeleme en iyisi..geri sayfalara dogru okumaya başla.. bize sordugun,soracagın bütün sorular emin olki soruldu ve cevaplandı..
hemen hemen bütün sayfaları gezdim
arkadaşlar benim para şifresi çalışmıyor şu eu 2.8 yükledikten sonra çalışmamaya başladı ne yapayım
TŞK
meraba arkadaşım ben kırıkkaledeyim ya bu tip oyunların hastasıyım önce tren tcdd similasyonunu buldum şimdi bu kaldı tesisat hazır direksiyon vites felan ama oyun yok:(:( hocam mulaka bulmam lazım bu oyunu rüyalarıma giriyor bana bi yardımcı olabilirmisiniz bende türkiye hattında travego kullanmak istiyorum o403 felan hocam lütfen cevabınızı bekliyceğim sabırsızlıkla
meraba arkadaşım ben kırıkkaledeyim ya bu tip oyunların hastasıyım önce tren tcdd similasyonunu buldum şimdi bu kaldı tesisat hazır direksiyon vites felan ama oyun yok:(:( hocam mulaka bulmam lazım bu oyunu rüyalarıma giriyor bana bi yardımcı olabilirmisiniz bende türkiye hattında travego kullanmak istiyorum o403 felan hocam lütfen cevabınızı bekliyceğim sabırsızlıkla
forumda verilen bu..sunucularında sıkıntı olabilr..bende denedim simdi ..inmiyor..
bir ss le devam.. tandem kullanmayalı cok olmuştu..ilk seferde dagıttık ortamı
Sebenlim , hocam bende şu devirdiğin ek dorse bi türlü dolu çıkmıyor ? hangi yükten alınca dolu çıktı o sende ?
bütün yüklere baktım boş ..
arkadaşlar oyunu hiç benim tr map inde ve tr dilde oynayan yok mu acaba?
birde bu alborg efsane dediğiniz yolun map teki ss ni alıp paintle işaretleyip burada bana gösterebilirmisiniz..
ve şu yukarıdaki önü düz tırları bende istiyorum ve linklere tıkladım ama beceremedim. direk link verebilecek vede kısaca tam olarak nasıl yükleyeceğimi söyleyebilirmisin. yani sadece mod klasörünün içine atıp direk yeni oyun mu başlatıyoruz. bu arada ben yenii birşey ekleyince benim tr yama harita mode felan karışıyor.
son olarak direksiyonla oynayan arkadaşların kontroller menüsündeki ayarlarını görebilmek için ss lerini istiyorum..
tamam çok fazla şey istedim biliyorum ama son birşey daha isticem. küfür etmeyin arkamdan şimdik