Şimdi Ara

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU] (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.318
Cevap
16
Favori
3.754.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEBENLİM YA BİŞEY SORCAM TIRLARIN RESMİNİ NASIL DEĞİŞTİRDİN. TIRLARIN İÇİNDE DDS UZANTILI BİR ŞEY BULAMADIM YARDIMCI OLABİLİRMİSİN...birde geçmiş sayfalarda senin gönderdiğin lambalar diye bir dosya indirdim ama kullanamıyorum.onları mod klasörü içine atınca nasıl kullanıyoruz...cvplarsan sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondersahiner -- 30 Mart 2008; 22:17:45 >
  • merahaba pausaniass, ya özür dilerim ama ben şu siteye üye olamadım ve olmadanda indiremiyoruz sanırım ne yapmalıyım
    http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondersahiner

merahaba pausaniass, ya özür dilerim ama ben şu siteye üye olamadım ve olmadanda indiremiyoruz sanırım ne yapmalıyım
    http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

"S'enregistrer" e tıklayıp uyelık formunu doldurduktan sonra onaylıyosun. sonra uyelık formunda vermıs oldugun maıl e gelen aktıvasyon maılını onaylayıp sıyete gırıs yapabılırısın. bılıyorum fransızca ama o kadar da zor degıl

uye olamazsan usttekı vermıs oldugum lınklerın dıgerlerını dene onlarada uye olmadan ındıremıyosun ama onlarda basıt en azından fransızca degıl. oncekı sayflarda cok degıl bırkac sayfa gerıde bı arkadas almıstı forum donanımhaber
    12345
    olması lazım boyle bı uyelık almıstı o forumda da aradıgınızı bulabılırısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pausaniass -- 30 Mart 2008; 23:21:16 >

• pausaniass sana attıüım pm ye baktın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Arakadaşlar çift dorseyi nasıl park edeceğiz?
    Birde Mex-Usa Map'ini yükledim farları açıyorum önümü aydınlatmıyor sadece önümdeki arabaları aydınlatıyorbu sorunu nası çözebilirim?

Arkadaşlar birsürü mod indirdim,fakat millet hep saçma sapan şeyler yapmış tırlara.Şöyle düzgün tırlardan oluşan dosyalar arıyorum,bildikleriniz varsa lütfen paylaşın.25. sayfaya kadar okuyabildim.
    Birde benim farlar yolu değilde şeritleri,arabaları aydınlatıyor.Gece pek birşey gözükmüyor,sildim yeniden yükledim sorun çözülmedi.Daha önce böyle birşey olmuyordu.Yardım ederseniz sevinirim...

aynı sorun bendede vardı. ne yaptıysam olmadı en son aklıma driver geldi. ekran kartının kendi cd sindeki driverini yükledim oldu. bence driver dan kaynaklanıyor olabilir

• Bir Arkadaş Pm Atmış Jumbo dorse için ..

18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU]

sanırım bunu kast ediyor.. buyur arkadaşım ..

http://rapid-share.com/files/103649288/haulin_jumbo.rar.html

(-) yi silmeyi unutmayın .
  • eyvallah hocam cok makbul gecti
  • quote:

Orjinalden alıntı: pausaniass

quote:

Orjinalden alıntı: BEDRANA

ARKADAŞLAR ZAHMET OLMAZSA SCANİA TIRIN LİNKİNİ VEREBİLİRMİSİNİZ

ne scanıa sı hangı scanıa?
    arkadasım burda 45 sayfa yazılmıs bı bakıver oncekı sayfalara zahmer olacak ama hadı.

usta ellerinizden modifiye yememiş normal bir scania tır arkadaşım farketmez
  •  18 Wheels of Steel: Haulin' (2006) [ANA KONU]

rkadaşalr bu modda sadece scania kamyon bu şekilde gösteriyor..
    modifiye yapınca yine üstteki lambalarda parlamıyor.arka lambalar ve sinyallerde öyle..
    SANIRIM ÇİZİMDE HATA VAR...
    parlayan lamba dosyalarını importlarsam düzelir sanıyorum
    bu dosylar hangileri nası düzeltebiliriz bilen varmı?

• lambalarla alakalı sıkıntı çekenler için bir dosya upload etmiştim..1-2 sayfa önce..onu indirin sıkıntılar dertler sona erecek

ayrıca her tır dosyasında muhakkak dds dosyaları var..ama bakacagınız yeri bilmiyorsunuz anlaşılan..

scs dosyasını winrar la açın..vehicle-truck-tırın ismi neyse o klasore girin..icinde en az 4-5 tane bulacaksınız..

buda malesef dün becereksiz takımım içi hazırladıgım skin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmEthem -- 31 Mart 2008; 12:25:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jackal971

quote:

quote:

Arakadaşlar çift dorseyi nasıl park edeceğiz?
    Birde Mex-Usa Map'ini yükledim farları açıyorum önümü aydınlatmıyor sadece önümdeki arabaları aydınlatıyorbu sorunu nası çözebilirim?

Arkadaşlar birsürü mod indirdim,fakat millet hep saçma sapan şeyler yapmış tırlara.Şöyle düzgün tırlardan oluşan dosyalar arıyorum,bildikleriniz varsa lütfen paylaşın.25. sayfaya kadar okuyabildim.
    Birde benim farlar yolu değilde şeritleri,arabaları aydınlatıyor.Gece pek birşey gözükmüyor,sildim yeniden yükledim sorun çözülmedi.Daha önce böyle birşey olmuyordu.Yardım ederseniz sevinirim...

aynı sorun bendede vardı. ne yaptıysam olmadı en son aklıma driver geldi. ekran kartının kendi cd sindeki driverini yükledim oldu. bence driver dan kaynaklanıyor olabilir

Xenon pack filan yükledim onda da öyle gösteriyor,şimdi dirver'ı güncelliyorum...

• @kadango
    eğer kartın ati ise 8.2 8.3 driverları uyum sağlamıyor hauline. 7.12 ve 7.4 ü kullanabilirsin. nvidia ise bilemicem onu
  • arkadaşlar yeni ss'ler sıcak sıcak

• arkadaşlar yeni ss'ler sıcak sıcak

• quote:

Orjinalden alıntı: tekin85

arkadaşlar yeni ss'ler sıcak sıcak

tekın85 neden goremıyoruz yenı sslerı sanırım bı hata var. beklıyoruz.

• yollar çok düz :S
  • sebenlim abicim çok teşekkür ederim tırın içindeki dds leri buldum fakat yüklediğin lamba ları mod içine attım fakat bi değişiklik olmuyo neden acaba?ayrıca sebenlim seni yoruyorum ama bişey daha rica edeceğim izin verirsen. 1.6 patch diye bir şey var mı yada bu 1.06 patch ile aynı şeymi. eğer 1.06 ile 1.6 patch ler birbirinden farklı ise sana zahmet elinde var ise 1.6 patch i gönderirmisin ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondersahiner -- 31 Mart 2008; 21:35:40 >
  • pausaniass teşekkür ederim ama gönderdiğin link te sorun var sanırım...ata verdi tekrar yollarmısın - işaretini de kaldırdım ama açmadı
  • patch 1.06 var..başka çıkmadı

lmaba pack normalde cikması lazım..buradaki tüm tırlarda ben kullandım..ama belki extra bir tır vardır ve sen onu kullanıyorsundur ve buyuzden çaışmıyordur..
    HAULIN_LightsByGDTrucksv1.0
    flarepack_by_Samson

bu ikisi genelde tüm sorunları cözer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ondersahiner

pausaniass teşekkür ederim ama gönderdiğin link te sorun var sanırım...ata verdi tekrar yollarmısın - işaretini de kaldırdım ama açmadı

evet farkettım bende. en kısa surede baska bıyerden uploas edıcem sana.
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.