Şimdi Ara

18 TL'ye İncecik Taşınabilir Şarj Aleti (Android - iPhone - W.P.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde İsveç'den gelen taşınabilir şarj aletleri var.
    Nüfus cüzdanı boyutundan biraz daha küçüktür. iPhone 5 ve üstü, Android Telefonlar (Mikro USB) ve Windows Phone'lar için uyumludur.

3000 mAh yazıyor ama beni kandırdılar, ben sizi kandırmak istemiyorum. Cihaz 1500 mAh'dır. Böyle olayların İsveç'de yaşanmasına ihtimal vermezdim ama oldu işte.. Cihazlarıda ben almadığım için denenmeden alındı. Ben kandırıldım diye başkalarını kandırmaya gerek yok.
    Ben kullanıyorum kendiminkini gayet güzel çalışıyor ince olması da ayrı bi güzel arka cebe koyuyorum rahat ediyorum. Şarj etmek için kablo derdi de yok kendi kablosu bağlı zaten. iPhone içinde iç kısmından aparat çıkıyor onun ile uç değiştirerek kullanılabiliniyor.

Fiyat: 18 TL
     18 TL'ye İncecik Taşınabilir Şarj Aleti (Android - iPhone - W.P.) 18 TL'ye İncecik Taşınabilir Şarj Aleti (Android - iPhone - W.P.) 18 TL'ye İncecik Taşınabilir Şarj Aleti (Android - iPhone - W.P.) 18 TL'ye İncecik Taşınabilir Şarj Aleti (Android - iPhone - W.P.) 18 TL'ye İncecik Taşınabilir Şarj Aleti (Android - iPhone - W.P.) 18 TL'ye İncecik Taşınabilir Şarj Aleti (Android - iPhone - W.P.) 18 TL'ye İncecik Taşınabilir Şarj Aleti (Android - iPhone - W.P.) 18 TL'ye İncecik Taşınabilir Şarj Aleti (Android - iPhone - W.P.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.