Çifte şansın biraz daha ilginci, 1.50 oranlarda çifte şans gibi seçenekler olmadığından dolayı böyle bir güzellik yapmışlar. Maç berabere bittiği takdirde 3 maçın oranları çarpılacak, berabere biten Verona maçı 1.00 sayılacak. Verona kazanırsa 1,09 oran aynen geçecek.
Diye biliyorum yıllardır, eğer ki yatarsak bugün o maçtan bi şekilde, anlarız
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim
quote:
Orijinalden alıntı: Aurorax
kafa kafaya 1 nedir?
Çifte şansın biraz daha ilginci, 1.50 oranlarda çifte şans gibi seçenekler olmadığından dolayı böyle bir güzellik yapmışlar. Maç berabere bittiği takdirde 3 maçın oranları çarpılacak, berabere biten Verona maçı 1.00 sayılacak. Verona kazanırsa 1,09 oran aynen geçecek.
Aynen dediğin gibi şüphe duymana gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Devrim
quote:
Orijinalden alıntı: Aurorax
kafa kafaya 1 nedir?
Güzelmiş bu da
@Contender: Teşekkürler dostum @Aurorax: Aynen öyle, düşük oranların çifte şansı kendisi
Verona maçına 1 düşünüyordum içime kurt düşürdünüz
Verona maçına 1 düşünüyordum içime kurt düşürdünüz
Hocam 1 olasılığı çok yüksek, ben işimi garantiye aldım sadece 10'ın dışına çıkmaz zaten. 0 gelirse 1,09 gidicek, 1 gelirse 1,09 gelicek. Fazla kaybım olmicak yani
Dediğin gibi tam öz ve AZ kazanç olmuş hatta bayağı bir AZ çok düşük oran ...
quote:
Orijinalden alıntı: İbnülemin
Dediğin gibi tam öz ve AZ kazanç olmuş hatta bayağı bir AZ çok düşük oran ...
Misli girdim, sikinti yok ustad.
M'gladbach ve Verona maçlarımız geldi. En azından Verona maçı dakika 87, 1-0 üstün durumda; Gladbach ise dakika 52, 0-2 üstün durumda. 2 maçımız geldi
Fenerbahçe maçı da misli misli geldi, kaldık Feyenoord'a
abi bukadar mac beklecyecegne samsun 1h girseydin ya aynı oran %95 di gelmesi de bol şans feyenord macında
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
abi bukadar mac beklecyecegne samsun 1h girseydin ya aynı oran %95 di gelmesi de bol şans feyenord macında
Fantezi yaptık işte üstad, teşekkürler
İki haftadır Hollanda liginden yatıyorum, çok sinir oldum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme