Şimdi Ara

(+18) ( Kuyumcu Arkadaşlar ) ( 144 Tane çeyrek altın , ve bilezik kuyumcu alırmı ) Ev alıcaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
23.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle Belirtmek İstiyorum 18 yaş altı kardeşlerimiz konuma yazmasınlar , konu asla hava için açılmadı.

Arkadaşlar çok ucuza bir ev düştü 10 gün içerisinde evi alıyorum ancak elimde nakit para yok biriktirmiş oldugum

144 tane çeyrek altın ve yaklaşık olarak (200 gr) bilezik var 12 adet tam gramını bilmiyorum hesabıma göre 50 bin tl civarı ediyor

Ben bunları herhangi bir kuyumcuya satabilirmiyim alırmı , yada bankalarda altın hesabına çevirip nakit olarak alabilirmiyim nasıl karlı olurum fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz.

ANKARADAYIM

Lütfen Konuya Ciddi Cevaplar yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burlesques -- 15 Mart 2012; 19:02:11 >

• Adres nereydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuyumcu falan mı soydun
  • Kardeşim adresini ver bende altına yatırım yapmayı düşünüyordum hepsini alabilirim
  • 20 bin tl ye kadar sorun olmuyor diye biliyorum 3-4 farklı kuyumcuya git danış sen yine de şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Adres nereydi?

• altın fiyatları düştü millet satıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • altın hesabı yap kuyumcuya bozduramassın o kadar altını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim kuyumcunun isi bu. Altin satanin altinini alir altin almak isteyene altin satar. Isini yapmayan bir kuyumcuya simdiye kadar rastlamadim. Ha sen o kadar nakit cikmaz mi diye dusunuyorsun ? Oyleyse merak etme o para onlarin kasasindaki paranin 1/10 dir.
  • alır ankarada büyük kuyumcular var onlar çok rahat alır öyle küçüklerine gitme ama
  • Altını satma zamanı değil şu anda bence düşük vadeli kredilere bi göz atın çünkü yazın altın çok yükseliyor yaza satıp kredinizi kapatmak daha mantıklı gibi ama tabi faiz tutarını falanda hesaplamak lazım bi düşünün derim.
  • büyük ve iş yapan kuyumcular alır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

Altını satma zamanı değil şu anda bence düşük vadeli kredilere bi göz atın çünkü yazın altın çok yükseliyor yaza satıp kredinizi kapatmak daha mantıklı gibi ama tabi faiz tutarını falanda hesaplamak lazım bi düşünün derim.

• Yarın Araştırıcam ben sadece fikirlerinizi almak istedim kuyumcu alırmı almazmı bilemediğim için sordum belki nakit çıkmaz yada o kadar altını alamaz diye düşündüm sonuçta bunlar benim 5-6 senelik birikimim satmak istemiyorum ama 100 tl lik 5+1 daireyi 50 bin tl ye alıcam onun için satıcam bir tanıdık toptancı var ona götürelim kuyumcuyla uğraşma dedi sizce toptancıyamı kuyumcuya mı gidiyim bugün 2-3 kuyumcuya sordum 144 çeyrek altın ne kadar yapıyor diye hepsi birbirinden farklı fiyat söyledi benimde kafam karıştı araştırıp en yüksek parayı verene satıcam altınları
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mustafa|

Altını satma zamanı değil şu anda bence düşük vadeli kredilere bi göz atın çünkü yazın altın çok yükseliyor yaza satıp kredinizi kapatmak daha mantıklı gibi ama tabi faiz tutarını falanda hesaplamak lazım bi düşünün derim.

Bende satmak istemiyorum , ama kredi alamadığım için mecbur satıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burlesques

Yarın Araştırıcam ben sadece fikirlerinizi almak istedim kuyumcu alırmı almazmı bilemediğim için sordum belki nakit çıkmaz yada o kadar altını alamaz diye düşündüm sonuçta bunlar benim 5-6 senelik birikimim satmak istemiyorum ama 100 tl lik 5+1 daireyi 50 bin tl ye alıcam onun için satıcam bir tanıdık toptancı var ona götürelim kuyumcuyla uğraşma dedi sizce toptancıyamı kuyumcuya mı gidiyim bugün 2-3 kuyumcuya sordum 144 çeyrek altın ne kadar yapıyor diye hepsi birbirinden farklı fiyat söyledi benimde kafam karıştı araştırıp en yüksek parayı verene satıcam altınları

Arkadaşım iyi güzel diyorsunda,5+1 evler kaçtan başlıyor haberin varmı?100Bin Tl'ye bu devirde 2+1 zor alınıyor,sen 50 bin tl ye 5+1 mi alacan?

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

Yarın Araştırıcam ben sadece fikirlerinizi almak istedim kuyumcu alırmı almazmı bilemediğim için sordum belki nakit çıkmaz yada o kadar altını alamaz diye düşündüm sonuçta bunlar benim 5-6 senelik birikimim satmak istemiyorum ama 100 tl lik 5+1 daireyi 50 bin tl ye alıcam onun için satıcam bir tanıdık toptancı var ona götürelim kuyumcuyla uğraşma dedi sizce toptancıyamı kuyumcuya mı gidiyim bugün 2-3 kuyumcuya sordum 144 çeyrek altın ne kadar yapıyor diye hepsi birbirinden farklı fiyat söyledi benimde kafam karıştı araştırıp en yüksek parayı verene satıcam altınları

Arkadaşım iyi güzel diyorsunda,5+1 evler kaçtan başlıyor haberin varmı?100Bin Tl'ye bu devirde 2+1 zor alınıyor,sen 50 bin tl ye 5+1 mi alacan?

Arkadaşım alacağım ev şuan içinde oturduğum ev 5+1 dublex teraslı 2 wc 2 Banyo evin ederi 100-110 bin tl ev sahibi çok sıkıştığı için evi bana satıyor 50 bin tl ye anlaştık ve ayrıca evin tüm bakımını sıva+boya+teras kapama+ çatı baca bakımı+ ısı yalıtımı+ mutfak dolabı değişimi + banyo duşa kabin vb işlerde ev sahibi tarafından yapılıcak .

• Kapalıçarşı'da ki kuyumcuyu soyan elemanlar yakalanmamışmıydı?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

50.000 TL ye 5+1 ev mi ? Evin mevkisi nerede eğer iyi biryerde ise ,hiç düşünmeden altını böl git kuyumcularda nakite çevir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.