Şimdi Ara

18 kadromu 16 ile değiştirmek istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benzer modifiyeleri yapmışız.

bendeki eklemeler;

1. Continental travel contact asfalt lastikleri
    2. Selle royal sele
    3. Ufak pompa, ön-arka lambalar..

18 kadromu 16 ile değiştirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 17 Eylül 2014; 14:13:13 >
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    ben çoğu parçayı tchibodan aldım hocam malum almanlar işi biliyor ama tekerlekler o kadar iyiki gecen sene eski teker 5 6 kez patladı bu sene üzerinden kaç tane diken cıkardım patlama felan yok , gerçi yedek iç lastik var ama bu shcwalbe tekerler bir harika :) aslında dechatlondan suluk alacağım istanbula gitmek nasip olmadı daha gecerken kesin alacağım bir onlar eksik bisiklette .
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    ben de continental den bayağı memnunum, hakkaten düşünmez misin kadro değişimi? ben istanbulda oturuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

ben de continental den bayağı memnunum, hakkaten düşünmez misin kadro değişimi? ben istanbulda oturuyorum

kardeş o kadro bana olsa eyvallahta bana olmayan kadroyu ben ne yapayım :) senin yapacağın şey sahibimden.com ve bisiklet forumlarını takip etmek oralardan düşürüp elindekiyle ya takasa gidiceksin yada komple satacaksın kelepir kadro bulup kendi kadronu satabilirsinde böylece zararda etmezsın
  • elfen_lied kullanıcısına yanıt
    hakkaten yahu sana olmadığını unuttum, işteyken kafa mallaşıyor bazen kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

hakkaten yahu sana olmadığını unuttum, işteyken kafa mallaşıyor bazen kusura bakma

kusurluk bişi yok hocam ilan ver buraya bide sahibimden.com kesin senle aynı sıkıntıyı yaşayan vardır, türkiyede bu sıkıntıyı yaşayan cok bisiklet kullanıcısı var ben pedellara ayağı yetişmeyip ayakta süren kaç tane adam gördüm sen gene iyisin
  • konu hala günceldir, sahibinden de birşey çıkmadı malesef. kron xc250 16 kadro veya daha hafif kadrolardan gene 16lık kadro arıyorum. daha üst modeller için üstüne para verebilirim ama muadil kafa kafaya değişim yapmak isteyen olursa daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.