Şimdi Ara

+18 Güzel Fıkralar.[Gülme Garantili.]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamın biri bir gün tutuklanmış ve banka hesapları kontrol edilmiş.Hiç bir işte calışmadığına rağmen bankada çok parası olduğu tesbit edilmiş. Komser sormus:''SEN HİÇ BİR İŞTE ÇALIŞMIYOSUN AMA ÇOK PARA KAZANIYOSUN NERDEN GELİYO BU PARA?'' Adam cevap vermiş:''KOMSER BEY BEN BU PARAYI İDDAADAN kazanıyorum KAZANAMIYACAGIM HİÇ BİR İDDAA YOK İNANMAZSANIZ SİZLEDE İDDAYA GİRELİM''demiş.komser:''NASIL BİR İDDAA OLACAK BU?''demiş.Adam:''SAĞ GÖZÜMÜ ISIRACAĞIM EĞER ISIRAMAZSAM SİZE 10 DOLAR VERECEGİM''demiş.Komser inanmamıs ve kabul etmiş.adam takma olan sağ gözünü cıkarıp ısırmış ve gözünü yerine takmış.Komser cok sasırmıs ve adama 10 dolar vermiş.Adam komsere kaybettiği parayı geri kazanmak isteyip istemediği sormuş.Komserden evet cevabını alınca komsere:''BU SEFER SOL GÖZÜMÜ ISIRACAGIM EĞER ISIRAMAZSAM SİZE 100 DOLAR VERECEĞİM''diyerek tekrardan iddaa teklifinde bulunmuş.Komser sol gözüde takma olursa göremeyecegini düsünmüs ve 100 dolara iddaaya iddaayı kabul etmiş.Bu sefer adam takma dişini çıkararak sol gözünü ısırmış.Komser yine hayretler içinde 100 doları cıkarıp vermiş.Adam bu sefer komsere:''KOMSER BEY BEN SİZİ ÇOK SEVDİM SİZLE KARŞILIKSIZ İDDAAYA GİRMEK İSTİYORUM EGER KAYBEDERSEM SİZDEN ALDIGIM BÜTÜN PARAYI GERİ VERECEĞİM''demiş.Komser kaybedecegi bişe olmadıgını düsünerek iddaayı kabul etmiş ve iddaanın ne olduğunu sormuş.Adam:'' BEN PENİSİMİ BURDAKİ HERKESİN ÇEVRESİNDE DOLANDIRABİLİRİM''idaasında bulunmuş.Komser etrafına bakmıs etrafında en az 15 kişi olduğunu fark etmiş ve hemen kabul etmiş.Adam indirmiş çamaşırını.komser bakmış ki adamın penisi 10 santimi geçmiyo.komser adama:''SEN PENİSİNİN BURDAKİ HERKESİN ÇEVRESİNİN DOLANABİLECEĞİNİ İDDAA ETTİN AMA SENİN PENİSİN 10 SANTİMİ BİLE GEÇMİYO''diye dalga geçmiş.Adam komsere:''KOMSER BEY SİZ PENİSİMİ Bİ ÇEKİN O UZAYACAK VE BURDAKİ HERKESİN ETRAFINI DOLAŞACAK BENİM PENİSİM LASTİK GİBİDİR''demiş.Tam komser penisi tuttup çekmeye başladığında adam telefonuna sarılmış ve arkadaşını aramış.Arkadaşına:''MUHİTTİN KOMSERİN ELİNE VERDİM 10000 DOLARI HAZILA''demiş.

Deney yapmak için bütün hayvanları dişisi erkeğiyle bi gemiye toplayan bilim adamı, yolda bütün erkek hayvanların dişilerle çiftleştiğini gemide nüfus çoğalması olduğunu görür.. Bunu engellemek için bütün hayvanları bir araya toplar ve konuşmaya başlar;
    - ''Yolda gördüm'ki bütün erkekler dişilerle çiftleşiyor gemide gitgide çoğalıyoruz. Bunu önlemek için bütün erkek hayvanların şeyini kesip karşılığında makbuz vereceğim. Limana geldiğimizde erkek hayvanlar makbuzunu geri verecek şeyini geri alacak''. demiş.
    Ve adam aynen dediğini uygular. Ertesi gün erkek kanaryanın kendisine bişi yapamayacağını bilen dişi kanarya erkek kanaryanın karşısına geçim onu tahrik etmeye başlar.
    - ''Sen erkek diiilsin senin şeyin bile yok!''.
    Diye erkek kanaryayı sinirden deli eder. Erkek kanarya hırsından kahrolarak bir haftayı geçirir. Bir hafta sonra dişi bi bakar ki erkek kanarya kahkahalarla gülüyor sevinçten zıp zıp zıplıyor;
    - ''Hayrola şeyini kaybedince aklını'da kaybettin galiba'' der.
    Erkek kanarya zıplamaya devam eder;
    - ''Liman'a inelim göreceksin''..
    dişi kanarya şaşırır;
    - ''Limana inince ne olacak'ki''.
    Erkek kanarya kahkahayı basar;
    - ''Eşşeğin makbuzunu çaldım''.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksiyus -- 17 Kasım 2007; 15:02:32 >
    Eğer tüm evrende yaşam sadece Dünya'da varsa, bu çok büyük bir yer israfı olurdu ~ Carl Sagan
  • Devam Ediyorum..

SİHİRLİ SANDALET
    Bir adamla karısı Mısır'da eski bir çarşıda geziyorlarmış. Ayakkabı satılan bir dükkânın önünden geçerlerken satıcı içerden seslenmiş, buyur etmiş, girmişler.
    - Satıcı "çok özel büyülü sandaletlerim var beyefendi, sizi Cinsellikte çok vahşi ve kuvvetli yapacak sandaletler..." Adam tabi ki erkekliğe leke sürdürmemek için pek önemsememiş ama eski günleri özleyen karısının ısrarlarına dayanamayıp sandaletleri denemeye karar vermiş. Adam sandaletleri giyer giymez gözleri parlamış, kalbi hızlı hızlı atmış, fiziksel değişimler başlamış, nefesi serileşmiş gözleri büyümüş ve etrafına seri bir şekilde bakınmaya başlamış. Karısı bir adım geri kaçmış "Aman allahım dur dur..." derken adam koşmuş, satıcıyı yakaladığı gibi tezgaha yatırmış, pantolonunu parçalayarak çıkarmaya başlamış, bu arada satıcı bir yandan kurtulmaya çalışırken bağırıyormuş,
    -"Sandaletleri ters giydin lan!..."
    EHLİYET RUHSAT
    Ormanda oturan acil vaka bir hasta varmis, hastaneye gitmesi mecburmus. Bizim doktor da ne yapsin, almis jipini gitmis kadinin ormandaki evine. Almis kadini atmis jipinin arkasina ve ormanda gidiyorlarmis. Önüne kipkirmizi bir adam çikmis, ben demis ormanin kirmizili ibnesiyim . Bana bir yiyecek. Adam düsünmüs, sandvicini vermis ibneye. Sonra bir gölün etrafindan geçerken sapsari bir tip çikmis, el kol sallamis falan, bizimkini durdurmus. Ben demis bu gölün sarili ibnesiyim demis. Bana bir içecek. Bizimki durmus düsünmüs, vermis kolasini. Sonra yola devam etmis. Bizimki iste bildigimiz asvalta çikmis en sonunda. Önüne masmavi bir adam çikmis, el kol sallamis falan durdurmus bizimkini. Bizimki sinirlenmis. "Yaa asfaltin mavili ibnesi!!!! Sen ne istiyorsun????"
    Mavili herif dönmüs: "Ehliyet, ruhsat lütfen!"

DİŞÇİ
    Orta yasli yakisikli, barda yalniz basina oturan fevkalade seksi sarisinin yanina oturmus.. Laf lafi, laf kapiyi acmis tahmin edersiniz.
    Hangi kapiyi...?
    Yatak odasinin kapisini tabii.
    Soyunmuslar.. Bembeyaz carsaflarin uzerine uzanirlarken seksi sarisin sormus:
    "Siz discisiniz galiba.."
    "Evet" demis adam, biraz saskin.. "Nerden anladiniz?..."
    "Yataga girmeden once ellerinizi ne kadar dikkatle, ne kadar titiz sabunladiniz, ona dikkat ettim de..."
    Yarim saat sonra, seksi sarisin bir daha mirildanmis:
    "Siz sadece disci degil, cok buyuk, cok usta bir disci olmalisiniz!..."
    Adam hafiften kasilmis.. Yatagin basucundaki sigara paketine uzanirken magrur magrur sormus:
    "Peki bunu nerden anladiniz?..."
    "Hicbir sey hissetmedim de..."
    -oturun etrafıma da anlatayım
    der temel herkez birikir etrafa
    -bi gün otoban da otostop çekiyodum güzel bi sarışın durdu bu arabayla üstünde bi mini etek bir de mayo gibin bir üstü vardı beni tenha ormanlık bir yere götürdü ve önce bikiniyi sonra mini eteği çıkardı ve bana benden ne istersen alabilirsin dedi ben de arabayıaldım
    dedi temel sonra dursun atladı
    -zaten mini etek de sana yakışmazdı temel
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.