Şimdi Ara

18 Ekim İngiltere ve Şampiyonlar Ligi Kuponlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  18 Ekim İngiltere ve Şampiyonlar Ligi Kuponlarım
     18 Ekim İngiltere ve Şampiyonlar Ligi Kuponlarım

kuponlara güveniyorum :)

ilk kupon bayern münih ve real madrid'ten yattı tek gole.. 3.40 oranındaki ilk 2 mac geldi.. sans işte.

2.kupon mac sonucları:
    528 - 1-1 Yattı
    532 - 1-4 Tuttu
    538 - 5-4 Yattı
    541 - 3-1 Tuttu
    551 - 2-1 Tuttu
    552 - 1-0 Tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman35 -- 19 Ekim 2011; 1:12:47 >

• çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoRey

çok zor

zor diye bişi yoktur hayatta. top yuvarlak. pazar günü italya liginde 5 maç golsüz berabere bitti, kim tahmin edebilirdi o kadar macın golsüz berabere biteceğini. sans işte
  • ikiside çok zor
  • bekleyip göreceğiz
  • R.Madrid Lyon'u dağıtır bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

R.Madrid Lyon'u dağıtır bana kalırsa.

öyle olacak zaten.. ama lyon'u da yabana atmamak lazım.. skoru degistirebilecek oyuncuları var.. real ic saha avantajını kullanarak handikap yapabilir cok rahat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk kupon bayern münih ve real madrid'ten yattı tek gole.. 3.40 oranındaki ilk 2 mac geldi.. sans işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

ilk kupon bayern münih ve real madrid'ten yattı tek gole.. 3.40 oranındaki ilk 2 mac geldi.. sans işte.

İlk kupon İnter'den de yatıyor...Sen Lille 1 farkla kazanır demişsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqician

quote:

iyi bak kupona handikap 0 yazıyor.. inter 1-0 yendi. ee handikap lille'de ise tuttu.. bu arada handikap inter'de imiş.. yaw bu inter'i de bu duruma düsürdüler ya helal olsun. handikap 2 bitmis mac.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maqician

quote:

iyi bak kupona handikap 0 yazıyor.. inter 1-0 yendi. ee handikap lille'de ise tuttu.. bu arada handikap inter'de imiş.. yaw bu inter'i de bu duruma düsürdüler ya helal olsun. handikap 2 bitmis mac.

Tamam işte...HX demek 1 farkla Lille'in kazanacağı anlamına geliyor...Sanırım handikap olayını yanlış biliyorsun...

• H0 Oynarsan Ev Sahibi Takım 1 Farklı Skor ile galip gelmesi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

H0 Oynarsan Ev Sahibi Takım 1 Farklı Skor ile galip gelmesi gerekir

ev sahibi takımada handikap veriyorlar bazen.. ben handikap'ı lille' e verdiler sanmıstım. ondan handikap 0 oynadım. inter 1 farkla kazanır diye. demek ki inter'i baya sıradan takım yaptılar düşüncem doğru ama yanlış anlama olmus. suç bende yani. handikap'ın kimde olduguna bakmadan yazmısım. neyse saglık olsun. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.