Hayırlısı hocam inşallah en zor ihtimal gerçekleşir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
17k ya sıtkı koçman tıp gelir mi? (2. sayfa)
-
-
senin için de hocam temennim o şekilde, iyi yerler çıkarsa buluşalım bi kutlayalım şunu
-
Pusuya yattım hocam bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam tıp kampüsün içinde değil ama yakın bir kısımda.yurtların yerini bilmiyorum ama uzak olduğunu sanmıyorum.otobüslerde öğrenci fiyatı 8tl ve muğla diğer şehirlere göre pahalı ister istemez
Sizce yurtta kalan birsi için (alkol sigara yok gece hayatıda da çarşıda dolaşmaktan ibaret) 3 4 bin lira yeter mi
Ben şöyle düşünüyorum. 30 bindeki en son devlet tıp ya aynı gelir ya çok az ileri/geri çeker. Mesela en düşük devlet tıp 30 binse 29500 30500 arasında değişebilir.
Bunun sebebi de o arada doğru düzgün mühendislik kalmadı. Ytü makine gelmeyebilir bence ytü makine artık psikolojik sınır.
15-20 bindeki tıpların gerileyeceğini düşünüyorum o sıralamaya odtü stat ytü mat müh kom vs var çünkü.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben ankarada o parayı harcıyorum ama burada yetmeyebilir.ankarada 300 tl olan mesafe burada 700 tl böyle hesapla istersen
Oo hocam baya pahalıymış böyle bakınca, gideyim biraz fon toplayayım o zaman. Sizce aylık ne kadar yeterli olur ortalama?
5-6k olabilir
menteşe ilçe içi en düşük ücret şu an sanırım 7-8TL gibi bir şey. muttaş'ın sitesinden bakarsın. muğla'da ulaşım dehşet pahalıdır, marmarise gideyim fethiyeye gideyim dedin mi cüzdan yakar. köteklide mekanlar var arada bir gidilebilir ama yine pahalıdır.
tıp fakültesi kampüste değil, muğla eğitim araştırmanın yanında. fakültenin yanında turgut reis yurdu var altı erkek üstü kız yurdu. turgut reiste kalırsan yürüme mesafesinde. kampüsün altında kalan yurt çıkarsa ya yürüyerek ya da otobüsle gidebilirsin.
muğla iyi güzel de menteşe memur yeridir köteklide bar gezdin orman yürüyüşü yaptın sonra canın sıkılır. deniz falan istersen otobüsle akyaka'ya ineceksin.
Yok hocam zatten öyle mekanlarda takılan bir tip değilim doğa fotoğrafçılığıyla uğraşıyorum genelde benim için çok sıkıntı olmaz mekan konusu. Ama ulaşım kısmı düşündürüyor şu an. Teşekkür ederim cevaplar için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateSuriyeli -- 31 Temmuz 2023; 16:11:46 >
hocam 0,4 düşüş yaşadı muğla herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 2 Ağustos 2023; 9:47:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X